yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, October 9, 2010

syioknya kami nak balek kg bertiga * hohoho*

salam lalings semua,


selamat berweken-weken :)
* this weekend means so much for us okay, me likey..hihihi*

okay, kena cecepat ni.
sementara menanti papa qiestina alek dari service keta, nak buat quick update.
yea ai tau ramai ternanti-nanti citer besh, tapi so sowi time so limited rite now.
nie tengah bersiap nak alik johor with papa & qies yayang :)



bag dah packing, nak bercuti 4 days je tapi adoyai barang qies je dah penuh bonet.
dgn stroller segala mak nenek.tak bawak kang patah bahu sbb ini budak sudah 9kg++.
lepastu cam biasalah baju, pampes segala.seb baek ade baju-bajan + susu qies sekotak agi kat umah nenek kluang time raya aritu.mmg saja tgglkan buat spare..
pastu haruslah pack baju sedondon sefamily, dgn backpack lappy lagi.
oleh kerana kami mmg tak bole berpisah ngan lappy, harus 2-2 lappy papa & mama diangkut sekali.yela kang berebut fulak :P * tu mak cu & mak lang qies*
kami nak alik batu pahat nie, wedding both my kazen, kak bibah & kak noor on special date 10.10.10.
besh umah embah we olss ade wifi super laju wooo, bole online guna my E72 pong.
hohohoho.







yeay qies dah bole jalan-jalan :)
mama ternanti momen sweet pegang tgn qies mcm ni ngan papa..wuwuwuwuwu~





papa, nanti kite pekena roti bakar kluang station eyh!
qies nak mamam manyak manyakk...






our syawal 2010 family pix :)

* kat johor nantilah amik gambo sefamily lagi, mak cu handal dah amik gambo tantekkk..*
mama bawak baju kurung qies, bole amik gambo raya.hihihihi.






yeay qies nak alik umah atok kluang dgn papa :)
syioknya..nie barulah betul erti raya sebenar qies, sbb lengkap ade papa & mama...



papa qies dah balek.nak breakfast together dulu.
ma aceh papa yayang belikan mama nasi lemak kerang peberet momma :)
i love u beri strong lah! papa tau mama busy packing then diye belikan bekfes.


nampaknya sebab dah gerak lambat ni kami teros tuju batu pahat lah.
sebab kena attend wedding relative belah atok qies dulu, sok baru wedding belah nenek qies.
haih sini sana musim mengawan kan =P
and kami tak jadi konvoi ngan mak ngah qies, diye dah gerak dulu.huwawawa.
tapi kita family gatherrring kat sana yeh..
* papa qies is eksaited nak beraya,ngeeee*


okay doakan perjalanan kami dilindungi yeh.
kengkawan kat kluang maila roger, bole jupe makan-makan :)
tata!



* almost tertinggal DSLR, seb baek papa ingatkan.g cas dalam bilik tak perasan.huhu jgn cari pasai. tu la paling penting bile bercuti.hiks.




4 comments:

ummi nia said...

mujur papa ingatkan ye kak..kalo x mau nanges xleh nk snap pic cantek menarek da bomb kan kak??sy rase kalo tertgl harus patah alek tuk amik kn??

dieha said...

take care yat n family..happy2 selalu...

Suliana said...

special sungguh kan kluang station kat kluang. laki aku pun suka pegi even kat kl ni ada je, tapi xnak plak dia masuk :-)

hati2 yat!! hepi holiday..

tQa said...

hepi holiday kak! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails