yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, October 5, 2010

tonite is the nite.papa qies homecoming! :)






* wink wink*

ewah ewah dalam hati ade taman nampak?
* senyum simpul nampak lesung pipit dalam kemainlah!*
ngeee.


:))



yela hati siapa tak berbunga riang, bila insan tersayang yang dirindui separuh nyawa bakal pulang ke pangkuan malam ini!
berbulan-bulan merindu, menanti penuh harapan.
berbulan-bulan sakit angau.
akhirnya,
kepulangan yang dinanti di penghujung syawal.
itula namanya miracle do happen.


finally kini pasti lah kan.theee.. *lompat lompat happy*
ye dalam beberapa jam lagi, wajah kesayangan mama & qies bakal muncul di kediaman mini kami ini,insya allah.





happily waiting for his homecoming :)



hamboih, kemain rancak kengkawan mengusik mama qiestina kat wall FB yee :)
tgh pakai baju tdo ape lah, masak ape lah..
ntah paparazzi mana yang warwarkan ni, sepantas kilat seme org suda tau akan kepulangan papa qiestina.takpe i liokeee...
yang kelako tu papa qies kunun nak kasi seprais, takmo bitau wifey yg dia nak alik tonite.tapi shipmate dia yg very close ngan dia pepagi dah pecah lobang, komen kat wall FB mama.HAHA.

sowi la bee, seprais u tak menjadik kali ni.ehehe.

to cik cahaya baeyah, sabar menanti yek kepulangan cik abg khairul.igtkan dapat sign off sesame tapi blom sampai masenya.be patience yeh dear..and thanks sbb tlg pecah lobang.haks haks.
mmg terbaeklah! :D


so sementara menanti kepulangan yg dipertuan duli tuanku tuan besar yang nak mengafundi in marilah kite berbelog dulu.citer besh kena lah share dgn kalian seme kan.kerana u all lah penyuntik semangat mama qiestina dikala duka lara, jatuh bangun.dan tentunya belog ini penyimpan momen-momen terindah hasil lakaran kisah kasih kami :)



papa qies call tadi, diye dah otw from kemaman.maybe midnite kang sampailah our mini home..yang kelakar tu siap pesan make sure tidokan qies cukup ckup sbb papa nak main pepuas ngan qies bile papa dah sampai nanti.nak gomol pepuas qada berbulan tak jupe qies.ehehe.tapi anak dara diye ni harusla kul 9 dah selamat belayar. dah cranky drowsy tadi teros mama tdokan.


mama sangat teruja nak tgk aksi qies & papanya berjejak kasih sekejap lagi...




just now, mama-mama angkat qies si ibu rinie & mommy ori baru je datang buat kunjungan beraya kali ke 8.derang kata saja windukan qies, nak main-main.pasni papa dah alik sure qies busy doplohpatjam kesana sini macam YB melawat kawasan, kata derang.haha.tau takpe :P
yela time papa ade bercuti camnila kan nak jalan-jalan spend time till the max.quality time gitu kan.u all yg senasib sure memahami kan.
tapi mommy -mommy angkat qies selalu join we olss hang out.karaoke, makan-makan seme sbb mmg kami very close macam adek beradik.yela itula sahabat time susah senang :)






yay pasni qies nak jenjalan ukur mesia ngan poppa...
sape nak jupe qies buat appoinment dulu tau :P
kihkihkih.




haih tinggal beberapa jam je lagi papa qies nak sampai.
apesal rase ade butterfly in the stomache aar?
terbang terbang..

cam ala-ala nervous nak menikah ngan papa qies aritu.ye siyes tak tipu.tu la penangan cinta jarak jauh cam we olss ni kot.sekali berbulan tak jupe, then bile dpt jupe teros rase ala-ala dilamun angau macam love at the 1st sight.kahkahkah. ye sile meluat wahai mak enon.ade mak kesah?
dan bagi yang tak meluat, sile berkongsi bahagia dgn mama qiestina :)
ma aceh :D


apepun doakan papa qiestina selamat sampai ke pangkuan kami yeh...
risau jugak ni memalam travel jauh.semoga ALLAH lindungi insankesayangan kami selalu.
AMEEN.


okay dokay.stop sini dulu pre homecoming entry :))
nak g mempersiapkan diri dgn wangi wangian clinique happy lalu berhappy-happy menyambut kepulangan incik suami tercinta.yeaaaaaay beshnya malam nie mama-qies-papa titon bertiga.musti sorga bergolek-golek atas toto depan tv.* no more katil-katil after qies dah lasak ni,bahaya takot jatuh woo*.


nanti-nanti papa qies dah selamat polok polok mama + qies and bile free-free time ai update lagi yeks.dun wori, walopon papa qies dah alik belog tetap berupdate punye.musti share punye citer besh gambo menarek terbaek ngan lalings lalings sekalian alam :)


till then, nak g mekap santek santek sambut kepulangan my lovely roomate.
tata!

:)

16 comments:

@e_da said...

yea... akhirnya qies dah nak jumpa papa...

~ain said...

Ahkak pulak rasa nak berjoget baca entri ni.. Enjoy the moment!!!

farah said...

bestnye akak!
selamat berhepi2~~
*jeles*
=p
hehehe

abah dan mak haqq said...

hahaha..
pasni mesti banyak gambar di seluruh Malaysia..
maklumlah nak ukur Malaysia la katakan.. :P

Selamat berpoya-poya..

InsyaAllah besok pagi mesti si qiestina terkejut papa di depan mata..!!

mak haqq

cikmin said...

by this time mesti dah polok2 kan yat...auwwww...ai pulak yg tumpang rasa nerbes.. :P

p/s ingatkan papa qis pesan suh tidurkan qis lewat2 sket...hihihi..

~LaDaYaNa~ said...

weeewwittt...toing!!toing!!..nk lompat2 hepi gak...hehe..kongsi kegembiraan akk sepamili...hihihi..

MrS KeNey said...

mama qies malu2 tp mau ya...;)

HaninFarshid said...

hihi!hanin faham sangat perasaan yat...excited semacam ;) have fun manja2 with him..

cute said...

yeeehaaa hepi for u...bes arrr papa qies da lik..ayah afrina ujung bulan nie baru balik..huhuhhu ku masih menghitung hari tunggu saat itu...

so takpe biar mama qies bersukaria dulu our time will coming soon.......

mmg kan rase ati mcm nk wat blind date biler hubby lik dr offshore..hahaha i jua merasainya begitu..syokk wooo...tungggu lelame smpi lebam rindu giloss pastu hubby lik rase macam ini dunia ana yg punya!!!

*** menjwb soklan : takde blog ker??huhuhu tak serajin mama qies ler nk update..suke membace je...tp i ade FB...leh sembang2 kt situ ye...

Sue said...

mcm ni rupanya perasaan wife seafarer yea... tp mmg salute la sbb boleh handle diri dan anak(anaks)... mmg salute!!!

sure hari ni qies da dlm dakapan papa yea.. have a nice day!

Suliana said...

yeay!! dah alik ye papa qies :-) aku tumpang hepi ye yat :-) slmt berbelangkas.. hehe

littlehumblelynn said...

yatt

hurray!!!!!!!!!!jgn luper update gambar qies & YB tuh...

dieha said...

yes..lastly...happy jgk yat n qies....no more sedey dh..lebey happy..

ika_nabila said...

wah besh besh tue.. i am happy for u kak yat n qies.. mmuuaahh both of u.. hehehe...

Mama Akim said...

yeye...poppa qies dan bantal polok amma qies dah alik.....
selamat beronggeng yatt...

NanA said...

tumpang hepi dgn kebahagiaan yg bakal u & qies dpt..rs hepi sgt2 ur family 2gether again!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails