yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, October 28, 2010

okay, hari nie saya tak update pasai qies, suke?









eyh eyh takde gambo qies pon arini?








.



.






.



.







.













siyes memang takde moke qies lah hari ni. tak tipoooooooooo..takyah lah scrool lagi.
okay arini moke mama qiestina je enterprame sini.




boleyyyyyyyy?



but am not in da mood nak merapu meraban, mood tgh tak cantik ni. PMS melanda.
so jangan bikin panas yang bisa mendatangkan marah ye :P

* larikkkkkkkk*






credit to scan for this marbles peektures :)

* scan + pesol, sok aku nak berguru ngan ekau cara menembak yang betul menggunakan senapang baru aku tu tauu..*



oke tata!
peace no war :))



to mak enon bernama NINI dan sekutu denganya : takyah buang mase kat belog show off saye ni eyh. g main jauh-jauh tauu...

22 comments:

Ana Mama Aryan said...

Suke je klu yik cete sal qies...

littlehumblelynn said...

sapa mak enon tuh?nak lepok ngan handbeg aci?

cik puan akish said...

tolong alau eh yatt...shuh...shuh....shuh...*sambil kibai2 tangai....

sebokss aje...shuhhhh...p men jauh sane....

Mama Qiestina said...

ana,

suke sukeeeeeeee kannnnnnnnnnn?

tell ya :D

* saja bakar ati mak enon nini*
kuikuikui

Mama Qiestina said...

kak lynn,

ntah mak enon kurang kasih sayang mana tahhh..nak tumpang glamer belog ai yg pemes amos ni :P

wakakakaka.

kak lynn jgnlah lepuk guna enbeg, tembak guna senapang gajah je.huhuhu

dieha said...

awatla pompuan tu gedikss sgt..sibuk je la..lantak orgla...tlg emo utk yat..hehe...jenis manusia apa camtu erk..xleh tgk org senang..yat..dia jeles tu...wat xtahu je..

Fana Flora said...

ala, mama yat yang tak suka baca belog mama sorang due je..
yang lain sume suke je..betol tak??
hahaha...
jgn hiraukan "lalat" tu
kih3x..
i tak laser kan.. ahahah

chill mama yat ;)

Dong, Dia & Azra said...

Rasanya sengaja jenguk sini nak tengok Qies kot...sesapa yang tak suka, janganlah follow...belom jadi artis dah banyak tohmahan dan gosip kan, bagaimana la plak perasaan ct nurhaliza...cheh tetiba...hehe..

vanilla ice said...

salam sis...

peduli je sama mak enon n the geng..geng2 hasad ni akn wujud sokmo...org ganu kata.. ikut panda mung la eh nk kata ape, jnji mama qies bahagia with fmly kan...

story pasal qies please...
salam sayang utk baby qies

Mama Qiestina said...

dong dia,

hahahahah tula kalah artis :P

tula fedulik lah kannn..ade mak kesah???????

btw ma kaceh dear..for ur endless supoort.

Mama Qiestina said...

fana,

tula sorg tak suke tapi ade lapanblas ratu ribu juta yang sayang qies :D

buweeeeeeeekk mak enon!!

Mama Qiestina said...

vanila ice,

kak yat takkan stop citer pasai anak kesayanganku sorg tu.

anak mak, soka ati mak lah kan.bukan anak jiran sebelah.huhuhu

Mama Qiestina said...

dieha,

hahahahahah emo elmo pon bole dieha :P

tahla org camni kurg kasih sayang kot.sian diaaa..

Anonymous said...

ieeeeee..dengkinye..bia la update sal qies..best ape..hek eleh..busuknye hati...

putrifaidz said...

yatt..nak emo utk yat leh x??
ehh ehhhehhh...mak enon nini mana plak yg sebok tu...tolong pegi jauh2 yeee..mmg dia kurang kaseh sayang la tu yat..dongki x habes2..

sabor je la haku..
terlebih emo plaksss..

nunu said...

akekeke. aku igt aku 1 je yg makin lama makin nk muntah dgr cerita ko.rupanya ade ramai lg.nmpk sgt ramai yg berbulu kt ko..bukan qis ye tp ko.qis xsalah ape ape.cara ko tulis tu makin lama aku makin meluat.tatau pasal apo.ko selalu tulis konon ape yg ko buat & beli tu mcm mahal,bagus,hebat tp yang ado.gi manjaku beli baju murah pun ko kecoh mcm gi london.ko belagak tp takdo apo.org beli ni ko beli ni, org beli tu ko beli tu.poyo.psl kamera tu,poyo lah ko.kalau ko berani ko publish komen aku & nini biar peminat ko hentam aku.tp ko mesti xberani.kan?

Mama Qiestina said...

nunu,

aku dah publish komen saiko ko ni..so watttttttttttttt?

haih ko nie mental aku rase, dok nyampah kat belog aku then baca jugakkk.haih tima kasih lahhh ye sebab nuffnang aku mencanak-canak naik nie sebab org saiko cam ko ni suke stalker life org.HAHAHA!

Mama Qiestina said...

nunu neno nini..

hahaha takyah berlakon jadik banyak org coz ur IP is already traced!

wakakakakakakaa.

wakakakakakakaa.


wakakakakakakaa.

Anonymous said...

dear mama Qis,
jgn lyn org camtu..hidup dia kalo x dengki kt org, x senang duduk..jeles tgk kebahagiaan org..
..go mama Qis go!!..sy suka bc blog awak..
-ZA-

Mama AqiL said...

Buat nunu,nini,nono or WHATEVER ...

Watper lar kor dok sibuk2 kat sini...kalau dh muak baik ko blah je..ramai lagi yang suka baca citer kat blog nie...

sekian...tq.

Mama Putri said...

ntah pape la mak enon tua ni.
sebok betoll..
ni namanya jiwa x tenteramm.
suka kaco hal org.

isk..isk..isk..takmo takmo takmo emo mama qis. ..

Farah Zamri said...

gile saiko org ni..
kalau berani sgt publish ar skali blog ko tu..
yg nak dengki ngan orang tu pehal?
dah xde keje sgt ke?
pigidah!
org zaman skrg mentaliti makin maju tapi ko makin zaman batu..
kesian aku tgk ko ni..
oii zaman makin maju oii..
bukan makin batu..
buang2 lah rase phD tak tentu pasal ko ni..
gi amek phD lebey baek ar weeiii..

to mama qies :
pegi lantak ar org ni..
saket jiwa ni kak yat..
dah x suke tapi nak amek tahu gak..
sape suroh kan??
ni name nyer pensibuk yg dah tentu dtg x di undang..
sabar eh kak yat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails