yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, October 19, 2010

kehadiran tetamu membawa rezeki + rahmat.






selalu kita dengar org cakap camtu kan?
tetamu datang umah kita bawa rahmat, tanda org ingat kat kita :)
ziarah berziarah dapat mengeratkan silaturrahim.
yang jauh didekatkan, yang dekat dimesra-mesrakan.
dah busy ngan memacam urusan, nak jupa ramai-ramai time majlis macam ni la kan.


^________^



kami gembira majlis kelahiran qiestina jadik medan gathering dan bersosial bersama teman-teman sepejabat, teman-teman maya, teman-teman seperjuangan kat skola/universiti dan semua yang layak di panggil 'teman' *ewah dalam maksud*

tersangat-sangatlah ramai tetamu yang dtg hari tuuu...
we olss seronok sangat hokayyy.dengan susah payah dtg bawak pressie seme.haih kami niat nak jamu makan kawan-kawan jee.

apepun rezeki ninina kan...


:)

btw, buat u guys yang datang, terbaek wokkk :))
we really apreciate it.


so mari kita lihat tetamu yang datang ke majlis hari lahir qies cum open house raya haji in advance...* raya syawal dah terlepas*.hiks.




nie dalam kul 4, phewww penuh gile umah qies ngan kawan-kawan mama & papa + kawan qies :)

suke sukeee! :))



full house...havoc habes!! :))





kedatangan vvip kita =P


langkah penuh bergaya tak bole blah!




puan yus ciken mom mendahului senarai kehadiran..hihi..
dengan bodyguard 3 org yang kacak belaka...





ciken mom + anak-anak ciken :P






syomels kan anak-anak ciken? ngahahahaha :D






eyh ni anak ciken terkecik keeee? muahahaha.
qies ralit dapat hadiah from geng mommy blogger mama auni.

* ma aceh, stylo habes baju + skirt poney tuuu!*







kak leen + doter.





with sept baby, wafiq & mamanya marini :)

preggy sesama, beranak dedekat sama :P






nie pulak aksi photog yg isi pewot dulu before menembak..

ankel edan + ecah :)

* huiii bole wat gusip niiii*







hubby ciken mom with heronya yang syomel, alli.





ex BLT, kak suzie yang sporting baju fink ngan anak dara + bujang + hubby :)





2009 babies, anak-anak org HR BLT :)



3 sahabat kamceng/opismate with our hero-heroin :))





with mama + papa + aqil yang sporting berbaju fink! :)




with my ex housemate nurul + geng meja bolat jimah yg suke gomol ninina!






ewah ewah macam family tom cruise gituuu..stylo habes...

family jijoi & anum yang spoting :)





with ex BLT, kak leen yang sporting baju fink! :)

ma aceh kak leen sudi dtg ngan ammar + adam yg tomei.






hamboihhh aqil ngorat ninina yeeeee???




nie pulak with mama angkat qies yang jugak org kuat bufday pawtay qies, tanpa derang tak jalan majlis qies nieee...


we really heart u guys!!




weeeeeeeeeeee ibu rinie bawak pressie syomelsss!




qies depan cake with mama, mommy + ibu :)

bonda je tak datang.tskkk * tamau kawan :( *





kita peng yu selamanya tauuu! :))

eh besan lahhh =P





with my lovely sista, mama needa.

tq mama needa for coming + lovely pressie.nanti g obersea tak lama lagi beli baju bajan sesyomel agi tau tuk qies :P






with HR team mate, kak haily and her family! :)

adhwa n auni so korean look, syomel..






kunjungan balas incik azuan + family :))
aritu dah dtg umah derang kat shah alam..

jemput jemput mamam!




okay dokies.nie seme gambo opismate mama qiestina..

ramaiiiiiiiiiiiiiiiiii gilos kann?
hihi biasala jadik org HR ramai yang kenal, so harus jemput reramai yg close sahaja :))



later sambung upload momen bufday pawtay ngan kengkawan geng kapal, ngan geng blogger pulak eh....ya ampun 1000++ our D90 menembak that day, select yang terbaekk je nii..the rest ai dah letak kat tempat biasa ye kawan-kawan :D







polok polok kak farra + ninina :))

manje kan sepupu 2 org niiii...






8 comments:

Fana Flora said...

wah, meriahnye birthday party qies :D
nant tahun depan, ada rezeki boleh buat lagi ;)

cumelnye qies pakai gown tu :D

Mama Qiestina said...

fana,

alhamdulillah semenya jalan lancar + sangat ramaii :)

insya allah ade rezeki tahun depan bole wat lagiii..hihihi.

dieha said...

happynya tengok..sgt seronok..alhamdulillah...bertambah rezeki qies..sejuk perut mama qies ngandungkan qies..

Mama Qiestina said...

dieha,

ma kacehhh dear :)

itula semenya rezeki ninina, ramai yg sayang dia.mama + papa tumpang happy..

hihi cejuk pewot ngandong even mabok tak hengat dolu,berbaloi baloi seh :P

Anonymous said...

tp kalau tamu yg dtg tu, x dlyn sepatutnye, mcm mane ye??

pk2 kan, dan selamat beramal......

-nita-

Mama Qiestina said...

nita,

tetamu yang tak dilayan sepatutnya?
penah kena kes tak kena layan ke?
hihihi.

oh maybe tuan umah tu busy sbb teramat ramai tetamu yg datang yg dia kena layan, so kena consider la ye :)

Dokter faRyn said...

seronoknya! jeles! jeles!

comelnya qies! :D

Mama AqiL said...

Sgt2 best dtg besday party ninina aritue..aqil byk makan tau..cam biasa dia dok konker Cumi yea..siap dia simpan dlm poket lagi..hahahhahaha..itu anak bujang saya yea..

so anty yat..nanti next year wat lagi ek..bessh sgtt...

notakaki : ai nak ambik idea deco u for aqil party..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails