yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, October 7, 2010

pagi ini terasa indah kerana ada kamu ;)

ecececececececeh tajuk tak menahan kan :P
yela semenjak kepulangan papa qies ni kan dalam hati ade taman mode.hiks.
bukan aje mama yang happy tapi itu budak tecik juga sangat super happy!




sebab hari-hari [ ele baru 2 hari papa alik lah] diye ade mama dan papa disisi diye.
yang bole manjekan diye till the max.
kalo tak tu mama aje yang layan karenah nade-nade iya.



sekarang ni, qies bole ikot papa anta mama g work pepagi.dok atas riba papa je,tak main ar dok bby carseat sbb papa qies pemandu yang handal.hihihi.[ ala umah sekangkang kucen ngan opis bolelah, cube jauh jgn haraplah].
qies tak payah g skool, tapi kalo papa ade hal + rase nak titon ngan aman + buat housechores papa antala umah ibu diye.
Qies pon suke kat skool ade ramai kawan.tapi now qies asek skip g skool.ponteng..
ape? qies nak kawan? nanti ar mama papa buat satu yg syomels :P
nguehehehehehehehe * evil grin*


dah dah.
korang jangan asek nak pk lain plisss.biaseeeeeee diye! babap kang..
cukupla kat opis ni asek kena sakat ngan kengkawan mama.maluw ai tau.hak haks.
tapi tima kasih kerana memahami ye teman-teman sekalian alam :)
korang memang TERBAEKLAH!



bila dah bertiga nie rase sorgaaaaaaaa gile, seperti donia ana yang punye hokay.
rase oh berbaloinya rindu tahap gaban selama ni, sbb papa qies layan mama ngan qies baek punye.dimanja macam puteri intan payung :))
tapi qies ofkos konker papa diye lelebey lah kan...
yela macam diye sorg ade papa, bangun pagi terbuntang teros molot asek berpapa-papa.
pastu pijak-pijak badan papa.kiss-kiss papa.main rambut papa.korek idung papa..
jeles mama tau =P



okay, inilah momen kami pagi ini.


wuwuwuwuwu bertiga lebey baik :)
yela daddy cool dah balek...

* eeee co pilot tetengah tu*





hamboih aksi terlampau dalam car...
asek qies je kena mwah ngan papa, mana aci neh!




poppa! kasi qies drive lah papa..moley eyhhh?????






weeeeeee rase macam bawak ferrari lah papa!




sebelum masuk keja, harusla g breakfast together :)
ala kat kedai mamaks double trouble je...senang bawah opis mama.haks.pastu qies ikot mama ukur opis, sukee diye kena gomol gomol ngan opismate mama.
almaklum ini budak tecik yg user friendly mmg kesayangan ramai..kekehkeh.
siap mamam spagetti sbb ade makan-makan ckit kat opis.huhuhu.





two is better than one, aite?

rase dah lama giles tak amik gambo just the 2 of us since ade qies ni.kalo tak dulu gedix je gambo berdua manje-manje.haih tak bole jadik ni, harus terus kekal lovey dovey kan :)
* qies yang snap gambo ni, caya tak?*
kuikuikui.




ewah qies tgh tunggu order roti telur peberet diye ngan papa...
mana tau dok diam dalam bby chair tu, kejap je kaki dah naik atas.
aduusssssss!




mama plisssssssss, qies takmooooooooo dok dalam ni.nak dukung!!!




dah cukup nie aje iklan, nak sambung keja.
harus cargas siapkan seme assignment sbb sok nak bergumbira majlis raya opis yang beri the gilang gemilang kat dewan MOF. esok mama nak makan pepuas, takmo ar jadik photog cam selalu..huhuhuhuhu.


hoho malam nie qies nak ikot mama + papa g shah alam g open house opismate mama, uncle azuan.pastu nak jenjalan bandar I-CITY yg santek warna warni tuu ngan geng-geng meja boolat! menembak la apalagi.
plan nak bawak qies tgk lampu tantek kat jambatan putrajaya ke laut malam tadi sbb diye dah titon dalam car.huks.
mommy ori, ibu rinie seme ade. ala bonda eyta pulak takde :(


antie yus ciken mom pegi takkkkkk?



masa pon dah time nak lunch neh, oh today ade lunch date :)
wuwuwu kali ni harus berdua sajork.theee..


:))

7 comments:

bun_nee said...

bahgianye akak... hehe kita sama kak tp saya sebulan sekali ja xjumpa~~ salam perkenalan

N'Kay said...

amboi2 qies..bukan main lagi gomol2 ngan papa dier...topup bg penuh kaceh sayang tuh..

Yus said...

Chiken mom sure hadir..nak jaga anak2 ciken dan anak2 itik supaya behave..heheheheh..(sambil bawak rotan) piaaaaap!!!!!

littlehumblelynn said...

yatt

takper dating puas2 ok!!

Mama Qiestina said...

kak yus,

hokayyyyy settt =P
malam ni bole kak yus comolot ngan papa qies eh qies cam bese arrr.hohohoo.

harus jaga anak ayam jgn terlepas tau..kita nak ronggeng g I-City sekali.bawalah boipren qies si ALLi eyh! :)

**sHiKinn** said...

alllala manjanya qies ngn papanya..selamat berbahagia yer yatt..suka tgk kamu bertiga..

abah dan mak haqq said...

mau tak berbunga cinta..
dah 3 bulan lebih tak bertemu tu...
kid yang berpisah selang sehari pun dah macam apa...
apa lagi macam mama qies..
huhuhuhuh...

selamat bergolek bertiga :)

mak haqq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails