yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, October 21, 2010

luckily papa ada save all precious moments.*ngee*

syukran syukran :))

seb baek papa qies ada save all the precious moment ninina! ngeeee.kan external hardsik momma tah mana hilang-tatau- sapa-amik.tensi dan bermuram durja 18 hari tau mama hari tu.yela bukan bole jual beli momen qies newborn seme tu.seb baek ade bekap kat belog, Fb ckit2.tapi mustahil la seme nak upload.bnyakkkkkkk giles tuu weh.* dah momma kan suke captured*ada yg thru dslr, ade yg thru henpon cap hayam momma.

tengok-tengok external hardisk papa ade seme 88 ribu keping gambo qies from the day before dia lahir.ya be da be dooooo.hiks.

ma kaceh papa yayang!
pasni harus mama cargas beli external hardisk baru nak transfer all the gambo + nak beli DVD banyak2.nak burnkan ikot months.blaja dari pengalaman neh.ekekkee.


mahal woo momen ni semeee...
nie seme gambo from henpon cap ayam jeeee u olss :)





senyuman pertama qies mase umo 1 month :)

oloh oloh mata shepettt...







nie pulak momen tak besh, qies kena warded kat spital kluang sbb demam panas.
qies baru je 12 hari time neh :(((

huwawawawa.mama yg nanes tgk qies kena cucuk camni...ciann anak amma.
hope tak berulang lagi demam sampai kena warded.







nie pulak mama cam bibik siap pakai sling kain batik sbb qies asek nak polok mama mase mggu2 pertama lahir..






nie pulak saat dup-dap dup dapp..

2 hari before qies lahir, kat annur specialist kena CTG bunyi jantung qies kuat sangatt..tapi jalan tak bukak so balek umah sopeng2 ngan papa dolu.hihi..



seraaam woo time ni, tapi blom nak beranak lagi.kuikuikui.graph CTG qies tantek je.mama still simpan buat kenangan.





nie pulak momen balek johor nak berpantang...





eeeeeeee qies ngan poppa baek je titon atas meja, kat R&R air keroh melaka.
day 8 qies tgk donia :)




dan nie moke sembab momma tak cukup titon jaga qies asek nanes memalam,



ngeee proud momma :)
time nie seme makcik2 cleaner tanya qies dah brp hari..seme gewammm kat diye.hihihi.




dan nie, outing qies kali ke 2 g kenduri tawen kat melaka ngan poppa...



oloh olohhh anak papa! :)




okay dah.nanti ar sambung tengok gambo gambo qies...
banyak ya rabbi yang tak penah tempek kat belog.


ke korang dah buhsan asek asek citer pasai qies???

ele tak kan? tak kan?
hihihihi.




futnote : malam nie qies nak g tengok boipren encem 'adam darwish' anak geng kapal, antie dina + uncle padi kat spital prince court :))

12 comments:

ummi nia said...

selim je mama time nie..

Mama Qiestina said...

umi bia,

hahahah mau tak selimmm..tdo tak ckp..makan pulak kan tak besh time pantang..ngeeee.

sekarang?
sama2 naik2 bam bam!

purple_lav said...

tak pernah jemu tgk qies
suka lagi ada laaa
cuma hari tu tak kesempatan nk g busday party sob sob
nnt buh lagi ye gmbr qies

dieha said...

comey yat time nih..tp skrg bertambah comey...hehe..kami xakan boring lor..bc ur blog..sgt besh...

Fana Flora said...

qies, comel sangat masa die senyum mata sepet tu..
nnt sampaikan congratz kat uncle padi n auntie dina for the new born ;)
kak dina tu dulu dia ada blog kan?

Suliana said...

priceless moment... :-)

aku pun simpan sume gmbr aqil dari new born, tapi ada yg ntah mana2 simpan.. huhu..

Ju@Lucky^Mummy said...

betol2.. kena simpan dalam dvd.. kalo x skali hardisk kiok.. boleh putus nyawe.. hihihi

Mama Qiestina said...

jue,

tula hari tu pon dah rase nak putus nyawa, seb baek papa qies kata dia ade save kat external hardisk dia..pasni seriklaa harus copy kat DVD.

Mama Qiestina said...

fana,

heheheh sepet amoi bukitt :)

haah kak dina yg ada blog dulu.geng2 kapal yg terawal kak yat kenal.okes dokey kiss kat adam.

Mama Qiestina said...

purple,

see dah kata tak busan kan :P

ma kacehhhhhhhhhhh..nanti kak yat tempek manyak2 sampai muntah.hahaha.

Mama Qiestina said...

dieha,

hahahhaa comey comott arr tu..mabok terok smapi 9 mths tu kuwuss je moke.pastu haaaa amikk debab.tapi dah ade anak kecik ni mmg badan trn sbn fenat kan mengejar dia :D

Mama Qiestina said...

sue,

tula pricelsss! takkkan ulang lagiii..so harus simpan baik2 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails