yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 27, 2010

yayang mama dgn boifren mana tu? tskk.








APE ????????

anak kecayangan momma dah ade boifren?
sape diye pilihan yayang tu ?
majistret, ahli musik, jual nasi lemak?


wat? orang kapal macam poppa?????
no no no no :P

HAHA.



adoi anak mama sayang, tecik-tecik dah ade org ngorat yeh? ngeeeee..
main-main kat park mekdonald kat bufday wina aritu tetibe ade abg encem sapa ' hye baby gal, awak ni tomei lah..' dlm nada pelat-pelat manje dia.siyes tak tipu..


hahaha..berderai gelak mama + papa time tu :)
adoi budak budak..


kelakar tengok gelagat budak-budak kan, derang mudah berkawan.sebab hati derang ni suci tulus mulus ikhlas.kira takde hal lah sapa-sape bole jadik kawan.memang takkan ade istilah kawan makan kawan.makan makanan kawan adelah :P


lol.



anak mama nie mesra alam pulak, kejap je dah boleh hahahaha ngan kawan baru diye :)
ikot pangai sapeeeee lah ni? :P





mama, shaye ade kawan baruuu! encem takkkk?




hahahahahahahaha..beshnya main dengan kawan shaye!
sakan berkejar-kejar main slaid.ekekeke.




takpela sayang, kawan baik baik yeeh :)
tamau gado-gado tau.
kalau mama to the boi baca belog mama qiestina ni, maila drop komen.bole berkawan :))




mama shaye tecik agi lah, mana bole ade pakwe kan mama?


ma kaceh papa belikan botol syomel ni, balek je bufday wina teros terjah manjaku, bangi.

ehehehe qies suke num air masak pakai botol cedut ade straw ni..nyummmmmm...tapi qies tak suke ribena.machammm arr..patotla time preggy dolu mama sangat tak suke mamam yg masham, rupenya qies tak sokeee!


* tingat suke num air sirap ais hari-hari, ala sirap kedai mamak tuu..kiranya qies ni baby sirap =P*




oh my yayang..tamau cepat shangat beshar ehhh....



mama tak puas nak main-main ngan yayang, yang makin ligat macam olat beluncas ni...
yang hari-hari ade je akal baru.dah tau cakap 'nanakkkkkk = tanak okeh.
notty banget!



currently, windunyeee kat si cantik manis mama ni...

*MOKE DAH MACAM MAMA KAN?*



bila otak dah fenat memikir masalah donia kat opis ni, mama suke tengok gambar-gambar qies yg manyak kat PC & kat kubikel mama neh, terapi no 1 tuu :)
dah tgk moke anakanda baru rase bersemangat nak bekerja dengan gigih.




*agaknye seme mak-mak berkerja pon camni kan?*





okay sekian iklan pendek 5 minit.
sambung lagi memikir masalah donia + carik rejeki for yayang :)




15 comments:

NURUL said...

salam yat
dapat tak sms nurul hari tu. minta maaf nurul , raina dan papa raina tak dpt dtg masa besday party qies hari tu. raina demam time tu batu n flu. so takut nak bawak raina keluar.

apa2 pun hepi belated besday for qies yeah.

P/S: ANAK2 MMG TERAPI UBAT YG PALING MUJARAB BILA KITA TENSION KAN.

Rizziela said...

Naper mama x mau menantu keje kapal macam papa?

Mama Qiestina said...

NURUL,

hoho takpe dear, i pahammm.tula qies pon demam teruk time bufday pawtay dai arituu..tu yat kelam kabut tak dan nak reply sms.

maybe next time kita jupe kay :)

hihi tula kalo tensi kat opis ni, tgk gambo anak teros ilang,magik kan..

Mama Qiestina said...

ila,

ahahhaaha cukuplah qies kena tggl time tecik-tecik ni dear. dah kawen biar dia 24jam ngan hubby.

ekekkee jauh plan mama dia.
wakaka.

eheheh jodoh di tgn tuhan,actually tak kisah kawen ngan sapa asal mulia budi pkerti :)

Ibu Alia Kaiyisah said...

amboi qies. hensemnya pakwe sebelah tu..;p


*anak memang terapi terhebat.*

Mama Farra dan Faris said...

muah..muah..ninah..

HaninFarshid said...

amboi qies..pandai mengorat..hihi!!

Anonymous said...

Salam Pn Yat..

Apa kata puan yat buat entry lain pulak...asik dok citer pasal anak je..sy ni dah byk baca blog org..org lain takdela taksub sgt nk citer pasal anak diorg...salah satu contoh blog yg bagus u dibaca adalah blog puan lynna...die lagi la ada anak kembar..takde la heboh sgt...cube bg bahan2 membina sikit...

sekian..
nini

Kaseh NazLieza said...

btol kak...ank terapi terbaik dunia..

Mama Qiestina said...

dear nini,

salah ke saya taksub ngan anak saya sendiriiiiii? dan nak tanya awak ni nak jadik mak ke belom? kalau rase belom jadik mak, dok diam-diam sebab hanya mak-mak yang tau betapa terujanya ada anak sendiri!

btw thanks for ur komen.lenkali kalu agak busan takyah la buang mase baca belog saya.siyes saya tak penah paksa..and bacalah blog yg awak kata besh gile tuu ye.

** betul ke nama nini? nini coklat nini ke? muahahaha.ade berani kasilah link belog :D

Anonymous said...

Cik/Pn Nini,

pelik awak nie...tak suka tapi tahu setiap cerita diblog ini,senang cerita..tak suka tak perlu buka dan baca and biar org yg suka saja yg buka dan baca baca...

buat Yatt and Qies yg comel,
akak suka sangat baca blog nie....:)...

Anonymous said...

k yatt,

ninina sgt comei pakai dress pink ni.. i loike!!haha...

ada gak insan mak enon kat sini kan k yatt..ckp kt dia..klu tak suka tak payah baca & shadap...tak payah komen..takde buat dosa..kasi i yg suka baca ni je yg baca..ada faham??

apepun, ninina mmg comei...auntie hrp dpt baby girl gak mcm ninina...hehe..k yat, sy baru dpt tau pregnant last mon..super happy..alhamdulillah, genap stahun kawin dpt baby.anniversary 2 oct aritu..xsabar nk deliver ni..hihi..

dr,
auntie sabar
(bukan mak enon..hehe..)

Anonymous said...

Salam kak....

saya yg mude remaja xde ank ni pun suke bce blog akak..sbb akak berusaha utk bg kebahagiaan kt ninina w/pun berjauhan dgn hubby..

agaknye mak enon nini tu xde naluri keibuan kot, sbb tu dia x suke akak bercerita pasal ninina..x suka2, tp mesti dia duk bce blog akak hari2, kalau x, xkn dia tau akak story pasal ninina je...

btw, ninina mmg comey...pndai posing...

Mariana said...

ape daaaa si nini tuh....syohhh syohhhh...gi maen jaoh2...ni blog peberet kitorang laa...kitorang ibu-ibu ni memang taksub ngan anak sendiri dan anak2 orang laen gak. kalo anda xsuke budak2, pegi tgk blog pasal topik selaen budak2....tettttt

Mama Qiestina said...

hahaha tq u all :)

i know u all my no 1 fan :DD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails