yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 22, 2010

Qiestina meet Adam | Dina & Padi jr






20.10.2010
yang baru berlalu :)
cantik kan date.
dan ianya menjadi momen terindah buat pasangan mama + papa baru dina & padi.
mengenali mereka semenjak 3 tahun yang lalu, ofkos detik bahagia mereka menyambut kelahiran cahaya mata sulung yang dinanti turut menjadi kegembiraan kami :)

since dah jadik mama & papa nie, sukeeee sangat bila dapat tau kawan-kawan dapat baby :)
naluri keibubapaan menebal betui,hiks.


btw, big congratulation for my dear friends dina for arrival the bundle of joy.
we are so happy for u and padi :))
welcome to parenthood club to both of u...
enjoice every single precious moment with lil munchkin..baby grow so so fast..
besh sangat kan dah ade baby sendiri.*angau doplohpatjam je rase*
lengkaplah kini hidup kalian dengan hadirnya sang putera.
^___^



doa kami sentiasa, semoga kehadiran Adam Darwish terus menjadi pengikat kasih mama & papanya hingga ke syurga, insya allah.
dan for adam, antie yat dan uncle ekhram selalu doakan adam jadi anak yg soleh, penyejuk hati mama & papa, membesar dengan sihat, dan cemerlang dunia akhirat ye sayang...tamau notyy-notty eh.




okay mesti ramai dah tak sabar sabar nak tengok qies eh adam yg syomels tu kan....
semalam balek je keja teros cecepat mandi, tukar baju syomels qies [pakai baju adiah bufday from mama alya] and zasss g PCMC.ibu rinie lah jadik driver, sbb dia tau jalan :)


mari kita lihat edisi terjah ninina & co ke prince court medical centre !




yeay arinie mama + papa nak bawak qies g tgk kawan qies tauu...
* tgk signboard nak cari ward,sambil tu posing dolu*






papa, camanalah rupe adam eh pa? sure syomels sangat kan paa....
sbb antie dina + uncle padi tu syomel.hihihi..
cepatlah papa..qies tak shabar nak tgk kawan qies neh...


* qies pakai bag adiah from mama akim*

tomei kan?


.



.






qies : alolololooooooooo syomelnya adam! eeeee moke korean boi habes ahh...macam papa diye :)
adam cepatla becau, nanti bole qies ajak main kejar-kejar.hihihi..







syioknye titonn, antie yat nak gomol pon tak sampai hati tau...
lenkali eh adam, siapppp :P
*tetibe takot nak pegang bby baru lahir,lembut sgt.padahal baru je ada bby tecik*

wakakaka statement tak bole blah..panggggg sedasssss!
ngengada kan mama qiestina.kikiki.







adam pon baby window jugak macam qies, berat lebey kurang qies.ehehe.
kata sahabat kan adam? :)
tu sejiwa ngan qies.kikiki.







proud papa & mama :))

we are so happy for u, friends..
*selamat datang ke kelab berjaga malam,hihihi*


takpe, tak cukup titon pon takpe, berbaloi baloiii..
sebab...


.


.



adam : harta padi & dina yang tak ternilai :)

ANUGERAH TERINDAH
^___^



* padi, ai pinjam ur son pix from muke buku ye, suke tgk adam mata shepet terbuntang ni,tomei*






qies : antie dina, aritu antie dina visit qies baru umo 4 mths kan..now qies dah pandai ukur spital tau .tak reti dok diam..abes seluruh pelusuk spital dia explore..hahaha.


antie dina nampak still lemah malam tadi, yela baru kena c-sect kan.mama qiestina sgt memahami sbb penah melalui pengalaman itu.memang after kena operate hanya-ALLAH-yang tahu-sakitnya.tapi itulah pengorbanan seorg ibu demi si syomel :)


dear mama adam, pantang leklok eh..makan ikan ruan manyak-manyak..tamau ngelat pantang ar :P




happpy family....



oloh oloh shayang anak papa...nanti bile papa work jaoh, adam temankan mama tau...
nanti adam dah becau papa ajak naik kapal.ngeeee..

* jangan mare papa adam,saja je mengusik*




tak lengkaplah kalu g visit baby tak bawak adiah...hope adam sudi terima seadanya yeh :)




nie special utk adam tau, papa qies yang pilihkan :)
ada pack kecik2 bole bawak g skool.ngeee...



dan nie mama qies yang pilihkan,sure tomei adam pakaii :)





eh eh qies tersalah papa ke tuu?????



oloh oloh mintak manje kat uncle padi :)
pestime qies jupe papa adam, tapi qies mana tau takot org..hihihi.




sebelum balek, haruslah 3 of us amik gambo dengan baby adam...
siap kena usik ngan papa adam , alallalala family sedondon :P
* hihi nie lah trademark kami*




auw chakss!

nanti eh adam, bile ade free time kita jupe lagi :)





huwawwawawa seronoknya mama kat sini luas la...
qies bole larik lari..rase tamau balek aje :P



* ibu rinie jagakan qies while mama gusip ngan antie dina.ma aceh*

papa tgh sakit kepala tu, dok rest.sian papa qies 2-3 hari nie tak brp sihat.ajak g jupe dokter takmo pulak.haih.






wakakkaka, seme tgh impress tgk pprince court yg wow! :)
siyes macam hotel tuu...tantek!!

beshnya antie nurul mama yaya keja sini...
staff pon seme very friendly.suke suke :))







haih papa, buat tanda besh nampak???
adek qies nanti bolelah deliverkan kat sini ekkk pa?

kwang kwang kwang :P



lepas visit baby adam, we olss pon berphotoshoot session.yelah bukan senang nak g spital tu kalo tak sebab visit kawan kan :)
kena pulak mommy angkat qies 2 org tu mmg kaki menembak jugak sekarang ni,terjangkit minat mama qies.wakakkaa.dan yang besh tu tgh amik-amik gambo scene cantik, ade sorg staff PCMC offer nak amikkan gambo kami berlima.hihi terbaekla! *sporting abes*

pastu we all beramai-ramai g makan kat tempat besh...kan dah kata nak jalan-jalan carik makan..aktiviti kami mmg camni, bila papa balek je harus bawak kawan-kawan a.k.a mak-mak angkat qies yg very the close * sangat baek jaga qies n mama* tu join us makan-makan somewhere.cume kali nie bonda eyta tak pat join sbb ade kat jaybee nun.


makan kat mana?
okay sambung entry lepasni lah ye kawan kawan sekalian alam.



tata! :)

10 comments:

HaninFarshid said...

comelkan adam? cute sangat2 :) hanin pun gi tgk dina lagi skali smalam...lama gak dpt bermanja ngan dina and adam...tapi tak sempat jumpa yat...

memang prince court cantik...tapi too far for me..hihi! jangan harap farshid nak bg hanin drive gi sana kalau pregnant lagi skali...tapi kalau boleh..memang nak sangat...hihi!

amboi...qies seronoknya dier jalan-jalan..manja puas2 ngan papa qies,k...

Fana Flora said...

cantik tarikh lahir adam 20102010 ;)

nieda said...

comel adam..cantik dob adam..

Elin said...

hee..very cute la adam...:)

Elin said...

qies jgn lupe ahad ni dtg b'day party wina yer.. :)

mommysofea said...

wow..nice laa prine court kan.

c-sect sakit ke after dah bersalin tu?
anyway, cute aa korang sedondon je..hihi.

@ MaMa ALyA @ said...

kak yat datang PCMC tak roger!! ehehe.. neway welcome to Prince Court... saya sebagai staff PCMC amat mengalukan kedtgan para pelawat yg dikasihi.. kui..kui..

kak yat..2nd baby mai ler deliver sini.. boleh kita tambah ahli anak geng kapal dari Prince Court.. keke.. tpi bilakah itu yang ke-2 nyer?? teettt.. hehe..

adam sangat tomeikan..matanyer shepet seperti korean..geng mata shepet lagi.. hehe..

@ MaMa ALyA @ said...

ehh..komen sambungan... tantek qies pakai baju finky untie bagi.. nanti pakai skirt pulak erk.. hehe..

haizi said...

c0melnye adaaaaaaaam!!

c0ngratz k.dina & padi :)))

-haizi

Mama Farra dan Faris said...

waaaaaaaaa.........


bilakah aku dapat ke prince court..

tapi mahal amattt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails