yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 8, 2010

mode : family time is so precious







^_________^

phewwww so many besh pixtures to share :)
so many momentos when papa + mama + qies together gether...
ye seperti selalunya, life is soooooo hectic bila papa qies dah balek.
kesana sini tanpa henti.balek keja rushing jalan-jalan.
memanfaatkan quality time sebaiknya..


malam tadi kami g open house my colluages, azuan & kak lin kat shah alam then teros singgah I-city with geng geng meja boolat yg happening itew. sakan berphotoshoot..
* kak yus ciken mom sabar ye karang mama qies tempek our marbles pix*



so buat tatapan makcu + mak lang di kluang yang tentunya akan jeles giler tgk pix ni, sile layan :P
dgn ucapan tula sapa soh balek kluang cpt sgt, dah tak pat ikot we olss meronggeng.HAHA.
tapi takpe ari sabtu nie qies alik kluang, kite meronggeng ukur jaybee pulak okes!
* sila jadik bibiks, mama papa mau dating berdua.hiks*





seindah butterfly bile mama + papa + qies bersama :)

* qies so impressed tgk keindahan I-city*






bergedix bertiga sekarang suda menjadi obsesi no 1 kami :)







ala syomelnya headband lampu kelip kelip yg papa belikan qies tu!

:))



oloh oloh anak manje papa kat umah uncle azuan :)
manje sangat dengan papa iya..

* papa qies happy gile dapat gak beraya even 3 days je sempat dapat syawal kat darat, haks*





okay dokay.mau cargas ke dewan MOF, for majlis gilang gemilang hari raya opisku :)
hari ni hari makan sedonia hokayy, penutup syawal gitu.




wuwuwuwu kami yg vogue. qies tu nak ikot mama g dewan MOF ye?
tapi no no no..kang diye ukur dewan.jenuh mama :P


qies saja saja jalan opis mama, nak tunjuk diye inilah tempat mama carik rejeki, nak belikan diye baju tantek selalu.HAHA.

* nampak gambo qies tampal kat workstation tu*



tata lovelies! :))



7 comments:

Iryani Noor said...

cantik sgttttt...
dh ada rama2 ekk..
pastu dh ada headband minnie ekk..
chomell..
time kitorg p dulu ada yg syaitonnn nyer jer.. kekeke...
cpt up lg gambar lain...

dakcik said...

kak yat : jamuan kat MOF?? ha, singgahla opis saye..saye pun kat MOF jgk..leh kite jumpe :)..tp xbwk baby qies eh..ala, kite selalu mimpi die..huhu

Suliana said...

besaw nye reben dia.. nak gi juga la i-city ni, tapi mlm je dia bukak eh?? brp rm yat sekali masuk?

~LaDaYaNa~ said...

waaa..best nye qies jenjalan tgk lampu...huhu..suke diye ea..=))

Mama Farra dan Faris said...

tantek..tantek...

tempat tu....

Dokter faRyn said...

bestnya!

:)

nanie said...

salam...tomeinye headband qies.,sesyomel bdk qies tu.hee....E72 bleh lyn tenet.? kikiki...syaye pon pkai E72 tp x pnh lyn tenet kt c2 pon....kene blaja dr mama qies nih.kikikiiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails