yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 25, 2010

wina bufday pawtay | MCD bangi | 24102010





Amaran : Entri ini sangat syomel kerana dipenuhi kanak-kanak syomel dan mak pak kanak-kanak yg syomel.anda mungkin rase nak geget dan mungkin rase nak makan mekdi :P



thank you Elin mama wina for inviting us to celebrate her syomelicious daughter big day :)
last week bufday qies, this week qies pulak celebrate bufday wina.ngeeee.
ini kali pertama kami bertemu, selalu borak dalam belog je.
bagus kan berbelog, bole menambah kenalan :)


dear wina sayang..

happy 1st birthday.moga jadik anak yg solehah, membesar dgn sihat, cerdik,bijak,berjaya dan membahagiakan mama + walid ye yayang! :)



antie yat ade captured ckit peek special day wina, dah datang lambat so tak dapat snap wina tgh potong cake.mase antie sampai seme dah nyanyi and tak dan antie yat nak kuarkan kamera gabak dari hendbeg.qies pulak nak berdukung time tu, papa qies still carik parking yg full.huhu.


tapi siyesly cake wina sgt syomel!
sedap lak tuuu..


dan mari kita lihat kemeriahan majlis hari lahir si syomel wina buah hati elin and hubs :)





weeeee mekdonald.peberet kami :)





happynyaaaaaaaaaa qies ngan papa dapat g pawtay wina :)


I'M LOVIN IT!!





okay mari kita tengok bufday gal yg syomel...



alolololo peranten tecik wina :)

sedapnyeeeeeee lolipop!







qies kasi CD barney tuk wina, nanti bole nyanyi sesama ngan qies.hehehe.
hope wina sukee eh!





yay blogger mommy meet...





tengah syiok makan, tetiba disapa oleh..




mama mia marissa :)

eeeeeeee syomelnya korang! besh gile dapat jupeeee..
selalu kenal kat belog jugak.





weeeeeee qies dapat gola-gola wina kasi :)






hamboi papa qies gusip ngan papa mia macam dah lama kenal je kan?
hihi user friendly :)






antie elin gewaamm kat qies...






dan tetibe ternampak spt penah ku lihat ini budak syomel...




hoho kyra & family pon ada! :)




eeeee gugu gaga ape tu?



kyra : qies, shaye nak ckit fries boleyyyyyyyyyy?


* kyra so cheeky, comels.like her mommy hanin*
first time jupe kyra gak nie.





bila mama-mama dah jupe siaplaaaaaaah!
gugu gaga agagagaga :))




dan spt biasa, papa qies kena jadik photog:


us with our syomels pwincess :)
*muahahaha statement*




eeeeeeeeee geram kat marissa tau..gebu puteh bam bammm! rase nak culik je ;P

qies siap tepuk amai-amai nagn antie jue ye, sokeee!



dan after 2 tahun tak jupe...
dolu selalu kita jupe kan, nin?



seafarers love club, now wifey + mommy club :))
dan anak org kapal kyra and qies.







amboi papa qies dah jupe ex geng kapal [papa wina] kemain lagi...
citer kapal karam ke tuuuuuu?




and before leaving..haruslaaa...






bergambar kenangan terindah with peranten + mak pak peranten :P


very nice to meet all of u guys :)
rase mcam dah lapanblas tahun kenal,padahal semalam 1st time.ehehe.
lenkali kita set time gathering eh.maybe kalau jadik kita bawak qies ngan wina swimming kat pool precint 6 weken ni ke.pastu kita photoshoot kat area pullman tu.wah terbaek :)



siyesly, we had so much fun there.
apa yang penting...





qies & papa happyyyyyyyyy!
:D


oh yea, qies dapat pressie from mama marissa semalam, hihi org lain punye bufday dia pulak dapat adiah.syukur rezeki qies memang murah :)

thank u marissa & family!



futnot : dear elin, jue + hanin..kalo nak gambar lain kang ai emel ya :)
banyak sangat yg syomels, ni select terbaek jegh..

14 comments:

HaninFarshid said...

qies cute...geram aunty...

bestkan birthday party wina? wina pun cute sgt2...hihi!! semua baby cutelah :)

yat..nak pics...cantik sgt2 pics yat amek...

my e-mail:honeyn82@yahoo.com

add lah hanin kat ym ;)

nanie said...

weee...best2.tp sgn btul arr smlm nk tgr2 korang.sym2 jer...

Mama Qiestina said...

hanin lalings.

happy jupe korang semalam.hehehe syomels kyra.memang cili padi lah diaaaa :D

tantek eh gambo? hihi baiasa jeee..
okay karang yat emelkan yeh gambo tu seme.
tungguuu!

Mama Qiestina said...

nanie,

alaaaaaaaaaaaaaaaa semalam awak ade ke kat sanaa..napa tak hye hyeee.kalo tak bole polok2 amik gambooo same tau :(

yat semalam dah bz ngan qies tak pasan kalo ade blogger mommy lain :)

Elin said...

yat...cantik gmbr2 tu..hehe..amik gmbr dgn mak bapak pengantin yer..hikhk2...cemana klu kawin nnt...lagi bz kot mama n walid..

Nanti klu jadik g mandi manda tu..roger2 la..

yat..email ek gmbr2 comey tu..TQVM.

mommysofea said...

eii cute2 btolla budak2 tu..sume baya2sofea je.he.

mesti happening kan party tuh.btw, nice pix la..=)

Anonymous said...

ko ks cd je ke..aduh gila kedekut..kata laki engineer marin..

mamamarissa said...

wah!!! ada agenda menarik ker hujung minggu nie??? kalo ada, jgn lupa bagi tau, mana tau bleh join sama :D

mmg cantik gambar2 tue yat cumanya apa hal la i asyik nak terlelap jer...menciii :P

mamaelly said...

eeeeeeeeee yat..ko dah jumpa jue eh.. mama marrisa.. jeles jelesss

Mama Qiestina said...

mak enon,

ko nie kenapa saiko sangatt ahh?
suke ati we all lah nak kasi adiah ape pun..

ke ko jelesssss aku tak kasi adiah kay ko????????? wakakakakakaka.

Elin said...

yat....

mlm tadi wina da psg cd barney yg qies bg tu...she loves it very much..
Seronok sgt..siap dance2 lagi...bagus untuk learning progress die..

tqvm aunty yat qies.

Mama Qiestina said...

elin,

sama-sama antie elin.
adiah murah je qies kasi tuu..

ehehehehehe kan dah kata wina sure suke punyeee :D

pasni bole nyanyi sesama ngan qies..i love u..u love me we are hapy family :)

Mama Qiestina said...

mama marissa,

jom jomlaaaaa..join us mandi mandkan our gal :)

kalo jadik kang yat roger eh..maybe ari ahad pagi or petang ke nanti..tgk jadual papa qies free bila nanti.

Mama Qiestina said...

za,

iyeeeeeeeeee dah jupe marisa tomei.

jomla weken ni plan nak g bwk budak2 swimming kat precint 6.kalo mau join marilahhhhhh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails