yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, October 24, 2010

kami dan lautan sebati dalam jiwa.





HAHA.
tajuk tak boleh-blah kan?

ironinya, satu mase dulu sebelum jupe papa qiestina, mama penah berangan ada rumah tepi laut.sebab mama memang sukakan laut,pantai,pulau tu semua.

sekali amik kau, tuhan menemukan jodoh mama dengan papa yang sememangnya berumah di tepi laut dan keja pun di tengah laut :)
pakej lengkap kan.


semalam pepagi, mama & papa bawak qies pegi breakfast di tepian pantai.
seawal pukul 8 pagi sebelum matahari naik.oh memang sangat heaven! dgn angin sepoi bahasa.
pekena pulak nasi lemak dan teh tarek. wallaweh terbaekkk :)
memang saat yang diidamkan lah.bertiga bersama kesayangan mama itu.
sambil-sambil melihat keindahan alam ciptaan yang maha Esa.


dan ini kali pertama cube-cube photoshoot thru our D90,


yayang, tengok tu manyak kapal ade anchor kat sana...




bahagia bila 2 orang yang sama sejibik sejiban ada disisi :)

syomel kan derang? tapi qies lagi syomel la kan :P






saling tak tumpah kan gaya? ehhee she's truly ekhram Jr :)





qies eksaited dah dapat kaki and explore jalan-jalan tepian pantai :)



mama ke qies lagi syomel?
muahahhaa :P

*jawap jawap*




cedapnya mamam nasik lemak tepi pantai! *nyum nyum*




yeay, yayang mama sangat eksaited :)
lainkali papa bawak lagi jalan-jalan ye.sekangkang kucen je ngan umah nenek..
lucky qies umah nenek diye tepi laut.hihi.



okay dokay.nak bersiap packing bag to putrajaya.weekend dah nak abes :(
petang ni qies nak g bufday pawtay kawan qies, wina anak mama elin. diye buat kat MCD bangi.

yeay syioknyaaaa.qies suke bufday pawtay.nanti ade ramai kawan tomei and mamam besh.
nanti mama qies amik manyak-manyak gambo syomel wina eh.
wina tunggu tau qies datang :)



futnote : arini mama berjaya belajar masak asam pedas peberet papa dari sifu, nenek qies.yeay!
pasni bole meniaga asam pedas & photographer pat time kot :P

7 comments:

dieha said...

dua-dua comey...ikhlas dari saidiha..hehe..wah..asam pedas ye.. marvelous..diha pun baru wat smlm..suka...tambah kalau guna ikan pari..huhu..

Dokter faRyn said...

teringin nya nak bawak aina jalan-jalan tepi laut. dulu bawak aina sangat baby lagi. tak sabarnya nak tengok dia terkedek-kedek main pasir. hehehhe.

ika_nabila said...

hehehe.. happynye tgok kak yat happy.. eh, kak yat.. kenape ika tgok semakin qies besar.. muka dia banyak ikut kak yat la pulak.. kan kan kan.. xtau la.. pandangan ika je kot.. hehehe

Suliana said...

clear gile kan gamabar nye. bila la nak ada satu nih.. huhu.. tunggu adik aku dtg dari kluang baru leh pinjam kamera yg konon2nya dia punya padahal ayah aku yg membelinya. hehe.

dah ada plan nak gi PD.. kat area mana yg best?

Mama Qiestina said...

sue,

apalagiiiiiiiiiiii belilah satu.siyes berbaloi baloii...

oh PD mana besh ekk? kalo hotel aku penah cek in glory je.not bad lah..tapi kalo nak yg terbaekkk g lah avillion.

Mama Qiestina said...

farynn,

mehla bawak aina lari2 ngan qies..sure syok punyeee.kalo ko nak dtg roger tauu..

ann @ hatiberbunga said...

qies tetap chumel, wpun dah kurus skit dah.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails