yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 18, 2010

hadiah dari hati buat sang puteri.









syukur syukur syukur.


rezeki eryssa qiestina memang murah :)
kelahiran anak bawa rezeki berganda, dan mama & papa sangat menyukuri anugerah & nikmat ini.
rezeki bukan saja bentuk material tapi kasih sayang dari ramai yang menyayanginya :)
tu semenya rezeki kan..


di ulangtahun qies yang pertama, papa hadiahkan qies dengan kasih sayang yang tiada tara.papa ade disisi qies dan papa jugala yang menjaga qies yang tak sihat sekarang ni kat umah.malam tadi semalaman papa berjaga tuk menjaga qies yg cranky demam.

thank u papa yayang, saat macam nie memang kehadiran papa sesangat diperlukan..
sama-sama menjaga anakanda yang sedang sakit.yang maukan polok-polok dari mama & papa doplohpatjam.


qies cayang poppa :)





qies kesayangan papa..harta papa paling precious dunia & akhirat.
papa buat apa saja utk buat qies happy :)





dan sempena ulangtahun kelahiran qies yang pertama, papa hadiahkan ini...



.




.








.












dslr idaman qies eh momma utk captured every single momen qies membesar! :)
* ma kaceh papa yayang!, we luv u more and more...*

so hadiah dari papa ni dah dirasmikan time bufday bash qies.terbaek kan?


our D60 tetap menjadi 'anak sulung', so maybe tamau jual. sgt sentimental value sbb dslr tula yg berjasa sampai ke labour room utk qies.papa nak guna bawak naik kapal amik gambo cantik2.hehehe.





dan qies sangat terharu dengan pemberian dari kalian semua yang sangat banyak memenuhi ruang our mini home ni...


terima kasih daun keladi :))




thank u antie + ankels semuaaaaaaaaaaa :D

momma tak sempat agi nak buat upacara bukak hadiah, mak ngah nanti mama roger eh nak buat acara tu :)

qies still demam, so mood dia ke laut skrg ni.
tapi mana yg dalam paper bag, mama tgk ada banyak baju tantekk, weee sukeeee...






dan tetiba mama rindu ini budak demam, hope she doing fine with her papa at home..




captured her one thousand million smile use 'hadiah' papa kasi :)
macam biasala, our lil pwincess jadik subjek menembak.haha.

* pak uteh, nanti bole join club pak uteh tauu, kite shameeee*





okie dokes.
xoxo

19 comments:

~LaDaYaNa~ said...

wowww...kan dah ckp dpt D90..hihi..suke qies ngn momma ye...hehe..=))

**pas nie leh tgkap gmbo qies manyak2..heheee~~..

Cery said...

salam kenal... suke tgk gamabr anak awk yg comel ni..lama dah sy tak singgah blog ni.. jom tukar2 followers danblog list... jemputle ke blog sy

Ibu Alia Kaiyisah said...

Mama Qies!.
wah, dslr baru. nanti bole panggil mama tembak gambo ms birthday bash Kaiyisah eh.

:D

dakcik said...

bestnye dpt D90..jeles tau..pasnie mesti pic gedebom! hehehe

Kaseh NazLieza said...

insya Allah besday qies 2 thn auntie dtg ea...husna pon demam tu yg xdpt nk ke sana..

|| y a t i e.sb || said...

wahhhh~ bestnye dpt D90~
sgt bergaye dgn D90
byknye present beshday Qhies..

Congrate Qhies n mamanye...
pas ni leh capture pict Qhies byk2..
(^_^)

littlehumblelynn said...

sian qies......auni pun mula macam nak demam..flu & batuk..sob..sob..

mrs lune said...

kak yat, sory xdpt datang. sy di ipoh. ahad baru balik kl balik. btw qies semakin hari semakin comel. geram tgk kek ynag chantek tu!=)

.::DinCma::. said...

comeinyee baby Eryssa Qistina nie..
cpt2 baik demam yaa..

suka baca blog kak Yat..bahgia bersama keluarga..

Mama Qiestina said...

mama alia,

bole boleeeee :D
bile bufday pawtaynyaaa? harus terjahh nieeee.

Mama Qiestina said...

yana,

ahahahhaa pandai kamu tekaa :D
tq to papa qies..ngeee

Mama Qiestina said...

dakcik,

ye menarek tertarikkk mmg da bomb ahhh!

gagagaaga.

Mama Qiestina said...

yatie,

hihi hadiah dari papa, syukur :D

Mama Qiestina said...

mama kasih,

hihihi takpe next year hokayyy :)

Mama Qiestina said...

mama auni,

ma kaceh tauuu sudi dtg dari jauh ngan anak & hubby tuuu :D

and pressie for qies sgt somellls.i liokeee!

Mama Qiestina said...

ain,

hihi takpeee.paham mama preggy.insya allah next year dtg party qies ngan bby ehhh :D

Mama Qiestina said...

dincma,

ma kaceh dearrrr :D
and tahnks for all pray..

salam kenall..

gurly lyla said...

salam....eeee beshhh glerr tgk party qies ni..geyamnyerr...dhla qies comel...kwn2 qies pon comel2 jgk...meriahnyer tgk...suka tgk qies..npk hepy jer die...:)

Noor Afiqah said...

Salam kak yat.
pekabar?
btw,nak tanye.pe beza D90 and D60?
mane best?
price range camne?
cari hobby baru tuk busykan diri.xmo nanges jek..huhu...
Ohh..qies makin comel.rindu die!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails