yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 13, 2010

seronok menyaksikan momen membesar.

hati ibu mana tak bahagia bila menyaksikan si syomel yang dikandung 9 bulan++, dilahirkan dengan penuh kepayahan sudah membesar dengan sihat.
dah cerdik.dah pandai macam-macam.
walaupun kadangkala menguji kesabaran dgn kenakalanya, tapi tiap detik, terasa sgt priceless.
kan :)


hanya mereka yang bergelar mama + papa tau perasaan teruja itu.
saat menyaksikan si buah hati membesar, terasa oh impress nya!
begitu besar anugerah tuhan.




qies dah pandai mencurik ati mama & papa dgn gaya senyuman camni :)
sunyum lebar sampai tak nampak mata.hehehe.







new peberet, tembikai + honeydew.
oh mmg truly bby tembikai tauu..sbb time mama mabok preggy, hanya tembikai ONLY bole masuk, the rest uwekkk!



qies jugak dah mula pandai berkawan-kawan, lihatlah ini...





wif her beloved kakak-kakak, from left kak farah qistina,kak farra + kak dylla.
* nama dekat same*
bufday kak farah tapi diye yg over eksaited :P





happy bufday kak farah!


* get well soon yea, skrg farah kena admit kat HKL, kaki diye bengkak. malam tadi sepantas kilat mama + papa & qies rush g HKL after tau farah kat sepital.sian farah dok tanya mana qies malam tadi time mama visit diye, tapi bby mana bole masuk spital gomen, tskk*
nanti eyh kak farah jupe ninina sabtu ni kat bufday pawtay :D







iye mari kite lihat the BFF on the making,




kusyuknya yayang baca buku and fatin main ape tuuuuuu?






oloh olohhhh syomelnya sahabat baik ni :)
* dah macam nursery rumah we olss, HAHA*


nie seme momen last week, mama hawa ibu kpd fatin & wani datang beraya...
so harus qies suke jupe kawan baek diaaa :D

fatin datang tau bufday qies, pakai baju ikot tema karer fink/ungu eyh...



and for sayang-sayangs semua, sudilah kiranya meraikan setahun bersama qies, kami seikhlas hati menjemput. nie bukan pawtay besar-besaran, just mamam-mamam happy happy je.silent reader yg selalu nampak qies kat memana pon boley join :) especially yang dok area PUTRAJAYA neh.
* inilah mase nak gathering, selama ni hye hye kat fesbuk/belog je*











marilahhhhhhh, inilah masenya kita mengeratkan jalinan silaturrahim :)
jangan memaloo hokay.bole jupe borak-borak + mamam-mamam.
eee musti sonok, lelagi yang ada babies sebaya-baya qies tu...



alamat?
oh atas sebab safety tak bole reveal here.. tapi sekiranya u olss sudi datang meraikan bufday qies/ mamam-mamam with us this saturday kindly RSVP mama qiestina before 15 Oct 2010 at puteri_qiestina@yahoo.com



to ajk majlis @ mummy angkat qies : sok gather kat umah qies ye, ade meeting ckit.hiks.



21 comments:

purple_lav said...

rasa macam nk pegi. nk jumper qies face to face hehehehe...nnt fiza emelkan no tepon kat emel mama qies ye. bleh send adress, kami nak serang! hehehe

Mama Qiestina said...

HIHI..

bakla emel kamu, kak yat send invitation card skrg :)

Ju@Lucky^Mummy said...

saye pemalu unta nak datang.. (>_<)*

Mama Qiestina said...

jue,

ala takyah memaluwww, mailaa..bole kenal-kenal n anak kite kwn2 :)

bak emel adress, sy send adress.

purple_lav said...

oke ni emel
fiza_ukarya@yahoo.com

bersedia atau tidak, kamu akan diserang hehehehe

littlehumblelynn said...

nak ikut.......nak jupe qies.......nak gigit die..

mamawicah@gmail.com

Mama Kyra said...

happy besday qies..pink+pepel mmg cntk..

Ena Mazly said...

Alahai, sama date dgn majlis kahwin azie lah pulak... kalau tak boleh join sekali.... :(

Elin said...

hukhuk...sedey tak dpt pegi...klu tak leh jmpe qies n mama die.. :(

Mama Qiestina said...

baik sayang sayanggss semua,

sok pepagi mama qies emelkan invitation dari opis yee :D

jgn tak datanggg....

nieda said...

laling qies ada birthday party..mesti excited tiup lilin

mRs FaR_eAsT said...

happ becoming birthday puteri qiestina...semoga menjadi ank yg solehah....

Mama Qiestina said...

mama humaira,

mailaaaaaaaaaa bawak humiara join the partyyy!

bak sini emel adress.

Mama Qiestina said...

sayangs-sayangs semua yang nak join maila kasi emel adress u all, mama qies emel the invitation personally :)

Suliana said...

fatin dtg umah qies?? hehe.. comel la..

p/s: yatt, aku may be tau.. hope sgt dapat jumpa qies,nnti ku pujuk2 laki aku eh.. hehe..

Anonymous said...

insyallah dtg..tp mcm segan jugak..selalu jumpe kt pasar tani je kan...hehehe...-aqila-

mamamarissa said...

yatt, kalo tak de apa2...nanti jue dtg dgn hubby + marissa ya :)

busyuk_81@yahoo.com

Mama Qiestina said...

mama marissa,

yeahhhhhhhhh bole gomol marissa gebuussssssss :D

yat dah send invitation.cek emel ya :)

Mama Qiestina said...

aqila,

alaaaaaaaaaa mailaaaaa dtg, hapala seganyaaa.bawak abg kapal + bby syomel tuu..mailaaa bole kenal2.

meh emel adress :)

Mama Qiestina said...

sue,

pujukkkkkkkk tau malam ni sambil ehem ehemmm :P

rugi aqil tak dttg, macam2 jajan adeee..ngeee

cputeh said...

Akk nk wish first utk bufday gurl yg comei ni wlupn esok dia nyer bufday...heee3.."HEPI BESDAY TO ERYSSA QIESTINA,moga jd anak yg baik,solehah,penyejuk hati mama n papa hingga akhir hayat yer syg"...kiss utk qies dr akk k...mmuuuhhhh!!!tgk qies rindu kat anak akk yg hanya dpt jmpa smggu skali tu,sedih..sob,sob,sob...take care...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails