yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, October 21, 2010

meronggeng g KL tetengah malam pon besh!






last 3 weeks time atok + nenek + maklang + mak cu qies datang putrajaya, we all bawak derang seme g jenjalan kay ell tetengah malam :)

ehehehe.sekali sekala cuci mata.
jalan jalan carik pasal.eh jalan jalan cari makan.
^_____^




mama tanteknya kay ell memalam!

teros terbuntang mata tgk view lampu2..kasut qies dahlah mama lupa nak bawak :P




dulu mase papa & mama still berdua, weken je zass g jalan2 carik mamam kat hartamas la, bangsar lah, nasi lemak kg baru lahh.sggp tu demi car kue teow g sampai kl.tapi now dah ade qies malas nak g mamam jauh-jauh, TEJA belakang opis sudey :P
takpun paling jauh g Chaiyo bangi ke SOHO je.


sebab?
itu budak tecik kuat titon woooo! pukul 9 dah cranky carik tilam musyuk diye.tu yg payah nak bawak jenjalan malam.maybe siang dia ddah fenat asek main je kat skool.

deswai for those yang belom berbaby tecik,silalah puas-puas berhanimun sbb bila dah ade baby payah beb nak kuar memalam.hehehe.dah besar ckit macam qies sekarang baru oke ckit.sbb dia dah paham ape itu erti jalan-jalan :)


so hargailah mase berdua u all, jgn sedey-sedey kalo blom ade rezeki berbaby, sure ade hikmah.
*ewah ayat*




woweeeeeee tantek kat lampu ungu kat bangunan sultan abdul samad KL...





dataran merdeka!

*ewah nie kalo guna our D90 menembak sure agi mantopp!*






rombongan pelancong :P

wakakakaka.qies dah cranky nak trn tu, tapi mama tak bagi.kikikiki.





nanti ar qies dah pandai lari-larik camni,siaaaaaaaaaplah!





farah qistina, dylla + farra yang riang ria :)
sukeee korang yeeee jenjalan tgh malam! jangan jadi kutu rayau sudeyy..mak uda babap kang :P





so tonite..jom papa after qies g 'dating' ngan adam yang syomels kat prince court kita jenjalan carik mamam kat KL nakkkk?
ala kat tempat-tempat kita dating dolu tuu..ngegegegege.







wuwuwu beshnyaa papa nak bawak jalan-jalan :))
qies suke tgk lampu-lampu cantik..




mommy ori & ibu rinie nak jadik co pilot we all tonite, derang nak tunjuk tempat makan besh lagi happening.



nak tengok kat mana tempat tu ?




haaa kena tunggu next entryyy!

2 comments:

Mariana said...

<suke blog u sgt2...i skrg pun buat blog juge...byk jg ikut idea u...sukeeee...visit my blog ea
http://diaribuatabah.blogspot/

Mama Qiestina said...

mariana,

ma kacehhh :) hihi terharu saya tau awak cakap camtu.

takpe, sy happy org ikot idea saya.tapi ala belog saye ni tah=hapa-hapa je awak.ngeeeee

dah tgk blog awak dah,menarekk!

salam kenal ya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails