yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 29, 2010

lagi-lagi gambar birthday party qies *happening weh*






yea atas permintaan ramai yang nak tengok gambar vogue da vass derang yang datang mase bufday ninina aritu, mari layan gambau sampai muntah! :)

mak enon nini nana nono nunu pon kalau nak tengok silakan, ai tau u feminat kipas susa mati kan? hiks.


* ade a few dah tempek kat fesbuk ye lalings semua*





so antie ankels kengkawan semuaaaa...

layansssss...


:)))



with geng-geng seafarers love club


with nurul mama alya


alaaaaaa yaya napa tarek rambut kakak qies tu cayang??




ehehehehe cedapnya sampai terpejam mata..

yaya dapat jajan eh?






nie pulak papa alya yg cool :)
tq for coming!





nie pulak shipmate hubby, datang jauh dari melaka bawak anak n wifey jalan putrajaya :)
tq koranggggggg!!






nie pulak BFF papa qies, dezek and family :)


olololo alyssa tgk ape tu kat camera daddy?????







1st time meet antie ili yg syomel :)

* ma kaceh kasi gaun cekci tuuu*





mama... antie ili ni tantekkklah...







weeeeeeee antie lyna, antie iqa, antie inn, ankel aliff, antie mimi, ankel ikhwan pon ade!






papa qies meet the junior :)






oloh oloh nanes pulak ngan antie inn
kan antie inn dah kasi toy fisher price!




ngan antie lynna pon nanes..

sowila mood qies ke laut taht day sebab demam.kalo tak, diye mmg manje ngan sesapa je...





pestime meet lynna :)

ma kaceh eh kasi bear syomel puteh tuu! qies buat bantal polok..





papa qies dengan wifey BFF dia kat ALAM dolu, kak nani :)






whoaaa gaya mama suda terserlah tu ili! cepatlahhhhhh tawen :P




okay now dengan geng blogger + mommy pulak :)



tenkiu kak lynn sudi datang ngan auni comels :)

thank u kasi baju poney tu, we liokey!






with silent reader belog/feminat qies no 1, ngeeee :)



tq for coming adik-adikku cayang!
and for cutie presieee..





nie pon mommy blogger jugakkk!

my fwens since darjah 1, sue mama aqil :)





and ofkos bestest familia...



mak ngah cayang ninina!






my cousin, peranten baru yg lomentik..biebah & hubs.



dan nie qies ngan sapa tuuuuuuuuuuuuuuuuuu?



tergelak becau pak su disebalek pintu yeee..


jeng jeng jeng!



mak cu to be :P

* pandai pakcu pilih 'makcu' eh...*





ewah ewahhh ehem ehem...




aik pak uda datang sorang je keeeeeeeeeeeee?




dan ini mama qiestina coursemate kat upm, my besties forever :)



kelab orang orang keja HR :)

mami ena & ummi nawal kecayangan qies..




oloh oloh cayang ummi nawal neh!



nie plak my roomate kat upm yg gile kentang :P




antie linda & bala tenteranya :)

tq for coming dahlinkkk! tak puas kejap sangat jupe aritu.lenkali kita gusip agi eh..



dan disebalek majlis qies yang happening tu, orang kuat majlis tentulah....

.




.


penemu jodoh mama & papa qies. tak lain tak bukan,


daddy ayo + mami ena selaku tukang masak terhebat + ajk kemas mengemas :)

tq kowanggggggggggg! terbaeklaa..









ewah gigih memasak nampak laki bini neh.hehehe.



dan tanpa kalian berdua, musti tak jadik majlis qies yang pertama kalinya ini...





ajk makanan + goodies terhebat + usherer :P


terima kasih semua dalam menjayakan bufday pawtay qies...
tawon depan ai book u all lagi yekkkkkkk!

:))





overall majlis sgt happening, cume qies tetiba demam pulak aritu..tu jadik kureng...


cranky habes sebab suhu dah 39 degrees!





dan akhirnya terlena,sian anak mama..




apepun, we really enjoice that day, tak sesia fenat lelah papa & mama sebab raaaaaaaaaaaaaaaaaamai sangat sudi dtg our mini home beramas-mesra :P






papa, orang kuat of the day!

ma kaceh poppa!!! we luv u beri-beri strong...
we really heart u..

mwahhh 18 ratus kali :P




okay, doakan rezeki kami murah, bole ajak kalian reramai lagi for next bufday bash pawtay ninina.insya allah :)





ma kaceh cemuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D



hadiah qies banyak ya rabbi, ade 40..penuh sebilik hokay.
dah habes pawtay pon ade kawan opis mama kasi.tak masuk duit raya haji org kasi.
haih memang ninina gola-gola hati ramai...

semalam baru habis bukak seme sampul yang tantek tuu.. sgt sayang hokay nak koyak-koyak :P
yang paper bag syomel seme mama simpan leklok buat kenangan terindah.


macam-macam ade adiah qies, baju bajan karer pink je dah 10 helai.hihi melaram sakanlah qies ngn baju hadiah tu seme :)
rasenya sampai raya tahun depan bole pakai lagi.ekekeke.

itulah namanya rezeki anak kan :))


okay entry qies eksaited bukak hadiah later eh.
tata!

16 comments:

Masrina binti Alim said...

sALAM KAK YAT..
lama sudah x mendrop komen di sini..selalu bace ajer.

rasanya x terlambat wish bb qies hepi first bufday erk..

manyak nyer qies dpt adiah..murah rezeki..tulah,sejak ade anak ni,rezeki tu sentiase ado je kan..

ckp psl mak enon,wujud lagik yer kat page akak ni..x habes2 ahhh..
x suka x yah bace..ape lah yg menganggu derang nih..

ok kah,senang2 saye singgah lagik..bubeyyyy

Masrina binti Alim said...

sALAM KAK YAT..
lama sudah x mendrop komen di sini..selalu bace ajer.

rasanya x terlambat wish bb qies hepi first bufday erk..

manyak nyer qies dpt adiah..murah rezeki..tulah,sejak ade anak ni,rezeki tu sentiase ado je kan..

ckp psl mak enon,wujud lagik yer kat page akak ni..x habes2 ahhh..
x suka x yah bace..ape lah yg menganggu derang nih..

ok kak yat,senang2 saye singgah lagik..bubeyyyy

Qaseh said...

COMELNYE DIA..SEMOGA MEMBESAR SIHAT DAN KUAT

Suliana said...

gmbr aku pun ada.. hehe.. *terharu*

ha.. cepat wat entry hadiah plak eh :-)

Mama AqiL said...

Wow byknyer present qies yea...(,")

*azni* said...

comeynye qies ni...

Mama Putri said...

alalalla.. gewammnyee..
sowi x dapat datang.. abah putri on duty that day.
tapi masih lg ala malu-malu kucen nak jumpa kak yat.
maklum la, sapa la kita kan..uhuks...uhuks..
camat ari jd qis. moga jd anak yg solehah.

*kak yat, camne nak kasi org kenal blog kita?*tips pliss

Mama Qiestina said...

mama putri,

alaaaaaaaa ape lak cakap camtuuu..awaklah antara blog fwens yg selalu kasi semangat kak akak tau..terbaekk!

ape lak malu2, lenkali ada time kita jupeee eh..


hoho camana nak kasi org kenal belog kita eh? nanti akak buat entry ttg ni eh.tungguuuuuu!

Mama Farra dan Faris said...

sib baik gegambo mak ngah n ninina yg syomel ada..

klo tak nak majukkk......

ety said...

Salam kak yat...

sorry sesangat xdpt join celebrate b-day qies hari tu..rizqi xsihat 3kali ulang alik az-zahrah..pas family from prk lak dtg tgk cucu nya..kl x, sure dh dtg punya..bkn jauh mana pun..

apapun semoga qies m'jadi anak yg solehah n terbaik buat mama n papa yer...

dey said...

muka pak uda tu mcm kenal jer...aiiik pak uda solo lagi ka??????

Mama Qiestina said...

mama kizkiz,

muhahahahahaha tula memang u kenal pon kot, satu sekolahhh keee?

hmm solo molo agi yana, tula ai tanye dia bila nak kasi ai geng dapo niii? buhsan ar bile alik pd takde kwn nak gusip..adik-adik papa qies seme laki je.huh

Ili Hawa said...

hye kak yat..=))

time kasih sbb sudi tempek gambo ili kt blog femes nih..hihi..gambo antie ili nampak tantek dek kerana ditembak m'gnkan pressie papa qies yg havoc tu..>.<

oke qies, mama n papa..panjang umo jmp lagi.thanx again sbb jemput ili..=))

p/s: nini mak enon tu jeles sbb blog die x femes...

myra said...

hai yat..im 1 of ur silent readers..hehe..suke la tgk qies.. comel bgat.. qies tua smgu dr aidil..anak kt.. ape2 pon..nice knowing u..even dlm alam maya jer.. selalu update yer.. suke bace...

myra said...

hai yat..im 1 of ur silent readers..hehe..suke la tgk qies.. comel bgat.. qies tua smgu dr aidil..anak kt.. ape2 pon..nice knowing u..even dlm alam maya jer.. selalu update yer.. suke bace...

mamaelly said...

jeles jelesssss aku tak dapat datang...waaaaaaaaaaaaaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails