yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, October 17, 2010

sneak preview peektures her very special day

alhamdulillah, semenya berjalan lancar semalam..
just qies tetibe demam time tengah havoc umah kami dgn crowd of people tu.hihi yayang mama terkejot agaknya tengok TERSANGAT RAMAI orang kat our mini home :)
macam kenduri kawen mama + papa qies aritu.
phewww..

sungguh kami terharu dengan kedatangan kalian semua.
ada yang datang dari melaka,serata KL. dari petang sampai ke malam tak putus tetamu datang berkunjung.kalah suasana hari raya..penuh dgn opismate, universiti mate,skoolmate.veri very the meriah bile babies berkumpul.ade yang baru 1st time jupe, geng mommy blogger, geng kapal, silent reader belog,feminat no 1 qies.hihi.
siap datang dengan pressie syomels + duhet raya for qies yayang.
dan terpaling besh seme tetamu pakai baju ikot karer tema ungu + pink.

u guys rockk!
oh it's really superb momentos.
murah rezeki qies, syukur.


terima kasih kalian, memeriahkan hari terindah puteri kesayangan kami..
rasenya ramai dah tak sabar-sabar nak tengok superb momen semalam, especially yang tak pat join rite.


let's them speak!



our bufday gal wearing lovely lace baby gaun :)

* qies sedang menanti kunjungan kengkawan, untie uncle*




and this is really menarek hati ramai tetamu,




syomelicious + syedap cake tema pink + ungu with kartun karetor peberet qies barney.
siap ade thomas n belon syomel :)

* thank u papa yayang for approve the bajet yg agak wow ,mwah!*







deco pawtay by mama qiestina :)
tak titon woo buat gambar qies from newborn till now tu.hihi.

all in pink + purple.

pagi semalam baru buat dec0-deco with papa qiestina, hihi amacam syantek tak?
* tq daddy ayau sbb tiupkan belon yg manyak tu*





qies tgh make sure all preparation for her special day done =P
kalau dah tema ungu, air haruslah ribena,ngeee.



and kemuncak majlis,




cake cutting ceremony yg sgt havoc! :)




dan buah tangan buat guest tecik * yang tak tecik pon dapat*

:)



paper bag import from air hitam johor.beli kat kedai mama + papa beli brg nak kawen dolu :P
inside bag : sticker kartun, gegola, sumi jelly + crackers.




and main menu,





nasi ayam terbaek dari ladang :)
eh terbaek lagi tersedap kat putrajaya.service pon superb.sgt highly recommended..
thank u pak tam, lenkali bole order lagi.sapa nak no tepon diye pm mama qiestina.


menu banyak sesangat semalam, tak terabis siap tapau-tapaukan kat guest.
pix nanti ye next entry.




dan ini momen mama & papa with our lil pwincess...





qies blaja gulung lidah dari poppa ke tu?

:)

* suke sgt tgk anak beranak ni bersama, manjee!*



and ofkos momma with gola-gola hati mama,




ma kaceh dtg semalam, sowi qies tak dapat nak layan sangat sebab qies demam lah...




okay dokay,ade beribu lagi gambo nak share.tunggu ye next entry.
oh mama qiestina tak bitau agi kan ape pressie from papa tu..hihi tunggu!

mama + papa nak sesiap bawak qies g klinik ni, qies still demam.panas suam je badan.
gigi qies nak naik lagi kot.
then we olss nak zass alik PD kejap, nak hantar cake syomel bagi nenek PD.semalam nenek tak pat datang sbb busy rewang jiran sebelah umah wat kenduri tawen.

tata! :)

15 comments:

dieha said...

selonoknya...rugi sggh xdapat join but..what to do..happy belated bufday qies yayang..time qies tgh celebrate bufday...saidatul br discharge dr ward..be a gud gal cyg..muahs..

nadia comaneci said...

entry yg sgt dinantikan..ngehngeh~
sgt comelicious..nk copy paste la tang gantung gmbar pakai sepit tu..heheee..happy birthday dear qiestina...mwwaahhhhh!!

sHaM n NaDia said...

happy brthday qies yayang.....

HaninFarshid said...

nampak best birthday party qies...sorry kyra tak dpt dtg...ada kenduri kesyukuran kat rumah aunty mommy kyra...next time kiter jumpa,k...happy belated birthday,qies :)

Farah Zamri said...

kak yat,
ske la pic last tu kak..
qies comel sngt!!
hehe :)
muah muah sket kat qies..
sorry x dpt dtg bday party qies..
happy belated bday!
semoga qies membesar menjadi anak yang solehah dan mendengar kata..

Dokter faRyn said...

wow! bestnyaaa!!!

sedih tak dpt join. huhu.

dakcik said...

kak yat,

sy xdpt pun email akak..emm xtau alamatnye..so sorry xdpt dtg..DQ xsehat..die pun demam..
rugi sgt2 xdpt dtg..sebab nmpk party sgt mabelos!
anyway, hepi belated besday baby qies!nti kite jumpe laen hari eh..:)

|| y a t i e.sb || said...

Happy Birthday Eryssa Qiestina~

Besarnya cake.
Qhies comey sangat2 that day :D
little princess in purple+pink..

Mama Qiestina said...

farynn,

tu ahh kalo datang dapat jupeka qies ngan aina..takpe tggu bufday aina la pulak yeh :D

Mama Qiestina said...

nazat,

hahahaha cantik ke deco tuu? aku main taram je ikot idea aku..

silalah copy,tak kesah punyeee :)

Mama Qiestina said...

dakcik,

kak yat ade eemel tapi bounce.tatau kenapa..takpe bnext time kay :)

Mama Qiestina said...

yatie,

ma kaceh antieeee :D

mwahhss!

Mama Qiestina said...

dieha,

takpeee yang pntg saida dah cihat kann..lenkali eh join the pawtay :)

Mama Qiestina said...

hanin,

sokay dear, know u busy with ur hubs :)

lenkali okay.

Mama Qiestina said...

farah,

tentiuuuuuuuu antieeee :D

hugs hugsss.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails