yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, July 14, 2010

ade soalan nak tanya? silelah tanya :))







baru lepas memasak mihun dan makan lewat malam ini.
plan nak puasa ganti lagi...


mood nan ado untuk megupdate cite + pix menarek tetengah malam ni.
padahalnyeeeeee banyak gile pic tantek alik kluang nak share ngan semua.
ntah so much thing in my mind plus...
kemalasan tahap dewa betul, just rerajen tuka tuka header + background :)
*amacam tantekk tak pix 3 0f us kat atas ni?*
huhu...
rindu momen bertigaa!


bukak FB tadi, ramailaaa pulak yang PM saye ttg pelbagai soalan.
ade yang tanya camana nak buat belog, macamana nak buat nuffnang, saye guna kamera ape amik gambo syantek syantek seme, time bersalinkan qies aritu berapa kena caj, macamana saye jaga anak sorang-sorang sorang without hubby, camana nak buat resume menarek, ade keja kosong ke tak kat opis tmpt saye keja + pelbagai lagi.
mana yg termampu saye dah reply oke :)

then ade banyak pulak tadi friends request, so sowi pada mereka yg saye tak approve lagik tu.bile sy tgk tak kenal or bkn mutual friends kawan kawan saye, saye ignore dulu.bukan ape, tamau stalker ke ape yg add.skrg ni bahaya kan,hope u all yg really nak add tu PM la saye dulu kenalkan diri yeah :))
*dun worri,saye tak mamam owang and i liokeee to make fwens.bukan cari lawan okeh*



okay okay berbalek pada tajuk, silelah kalo nak tanyaa papepun :)
insya allah mana bole, i will reply sooner or later. takde hal punye.
asalkan jgnlah pertanyaan berupa prebet & konfidensel dan soklan sensitip lapanblas sx ye.beragak la cket,belog ni ramai bebudak under age termasukla mak cu qies yg merupakan peminat no 1 belog akak diye ni.ehehe.



haa nak tanye tapi segan nak tanya thru my belog?
okels, bole emel me personally juge : puteri_qiestina@yahoo.com

okay dokee.
rase nak join si musyuk manje kesayangan mama beradu di kayangan dulu.






* tanyela kat mama shaye,arini je bole tanyaa.*
ari eshokk qies sowang je moley tanya diyee...ehehhee...



nuniteeeeeee & semoga esok dtglaaah semangat berblogging semula.
insya allah :))



futnot : we miss u terribly incik mohd ekhram sharif, 9 days without any news.sobss.

16 comments:

Suliana said...

apa nak tnya ni? hmm.. tak de apa la, cantik header tu :-) nmpk mama kuwus skit..ehehe

HaninFarshid said...

cantik blog ;)header pun sweet...one happy family....hanin pun tiba2 rajin tukar background ngan header...hahahah!!

a big hug and kisses to qies...be strong,k yat....nanti ada line...ekhram call ler 24 jam...hihi!

Mama Qiestina said...

sue,

ala still taleh lawan kesliman eko kannn :))

hihi aku busan busan nila keja aku.menggodek belog...

Mama Qiestina said...

hanin,

hihi thank u :) alaa ni la terapi bile rindu rindu...

hanin punye header pon tantekk, i liokee.pandai kyra tu pose..syomell.tak sabar tggu qies jalan macam tu..

hmm tula just wait hubby ade line, banyak nak ngadu domba ni.ekeke

cik puan akish said...

babe..shanteqlah piccas baru tuh..:)shuke2..

ika_nabila said...

hurm.. yela nampak mama qies kurus ckit...

MrS KeNey said...

so sweeet gambo kt atas tu...! feeling jap..huhu..

Mama Qiestina said...

sazrin,

hahahah feeling kaa?

yat lagilaaah feeling lovey dovey...

littlehumblelynn said...

mama qies,

im really like ur blog smp tertulis entry ttg blog u to mine entry tdy..(jangan marah yek)
seriously mmg suker sgt baca!!

keep strong!!mungkin en hubby pun rindu giler dgn both of u,take care!!

n.a.j said...

nak tanya..ceman nak wat reaction tu?

nak gak tahu respons pembaca...suka or idak etc...

thanksss

Mama Qiestina said...

liltllehumble,

alahaiiiii kite dah komen dah kat belog entry awak :))

sangat sangatt terharu.really appreciate it dear...

hihi apelah sgt belog cap ayam saye niiii..tapi if ade org suke am happy.yang penting saye menulis dari hati, bukan ikot kehendak org..

p/s : nak pggl nama ape yeh?

Marsha~ said...

nak tanye bila nak tambah satu lagi... wakakakakakakka..

littlehumblelynn said...

mama qiestina ,

nama u yatie ke?
u can call me lynn..
nice to meet u in this blogging world!!

Mama Qiestina said...

lynn,


just kol me yat :))

nice to meet u toooo!

Mama Qiestina said...

marsha,

nak tambah camana bapaknyeee jauh skrg nii..kuikuikuiiii...

apepun tggulah qies dah pandai berdikari, mama pon muda mudi lagiks.huhu

Mama Qiestina said...

naj,

pegi je kat komen box, kat sana bole tuka :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails