yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 9, 2010

thank u sooo much NUFFNANG!








^______^

finally yang ditunggu suda tiba :))
*jumpin jumpin*



hehe eksaited nak share gak ni ngan lalings laling semuaa.
yang banyakk memberi semangat utk saye teros berbelog.


okay back to title...
cheque pertama from NUFFNANG dah shampaiii...
ek ele baru pestime dapat pon heboh kan?
*ade mak keshah? ko ade keeee...kuikuikui*


sebab pestime lah nak share ni, kan dah kali ke-lapanblas dah eksaited dah nak share.ekeke.
so sowi mama qiestina tengah teruja sekarang ni..



dan inilah rezeki utk qies yang dah sampai last two days




.







.



taraaaaaaaaaaaaaaaaaa... inilah rezeki from NUFFNANG.

thank u soooooooooo much!




BERAPA DAPAT?


owh biarlah rasiaa.kang reveal amaun berapa takot kena rampok pulak.cheh.
rampokk tak menahan tu :Pp
apepun syukur alhamdulillah, ade lah ckit rezeki utk qies daripada hobi mama yang suka suki berblogging.
daripada bebel saja sambil simpan seme besh momen then dapat 'something'
menarekkk kan...

i tink ramai blogger yang otai otai ade yang dah dapat ribu riban dah pon kan..
itula rezeki memasing.
yang penting usaha tangga kejayaan kan u olss?

rasia nak dapat income nuffnang?
ramai yang tanya soklan nie, tapi saye bukanla otai sangat bab nie.
better u all g kat belog mereka mereka yang otai dlm blogging ni..ade banyak tips tentang nuffnang ni.

for me..it's just selalu update entry yang menarek tertarek, selalu blogwalking belog kawan kawan lain then tinggalah jejak kalo dah lawat belog org tu.


then insya allah traffic tu naik bile kite ramai kawan kawan :))
bile traffic naik, itula yg menjana income nuffnang kite, bile ramai org lawat blog kite lagi berbaloi baloii lahh.itupun mama qies tak sempat nak update belog selalu sangat sampai 2-3 entry sehari dek mase yang sangat terbatas. malam malam time qies dah titon je sempat nak blogging.


mama tengah fikir nak cash out sekarang ke later later cheque ni.
bole wat duhet raya qies kan :)
kalo cash out sekarang kompem habes sopeng.hihihi.
dahla gerrrrrrrrrram je nak sopeng baju raya qies sekarang niee.almaklumla pestime qies nak beraya tahun niee.last year baru newborn sangat.
this year dah bole bergaya ngan baju kurung.eeee tomeiii...





yay qies dah dapat duhet rayaaaa...

nak beli ape ek mama?



nak jugak duhet nuffnang?

rerajinlahh berbelog.tapi niat haruslah ikhlas bukan sebab nuffnang semata mata.
bukan sebab gile glamer or sebab berbelog nak show off ke ape.
betulkan dulu nawaitu.
from blogging kite dapat banyak manfaat like share knowledge + menambah kenalan.
ade tu saye kenal from belog je tapi now jadik teman bicara.besh kan?
:)


mase time mama qies memula berbelog last 3 years dolu, tak penah tau pasal nuffnang nie.
just last year ade kawan yg otai bab belog ni bitau tentang nie.memang terbaekklah rupernya.
untill now i'm nuffnang gliterrati.
setia dengan nuffnang 'sorang' je.
macam setia ngan papa qies lah.eheh.


btw...
rezeki tak datang bergolek, harus ade usaha :)


apepun thank u soooo much NUFFNANG.
terbaeklaah!










21 comments:

mrs.ecam said...

wah tahniah2....turn aku plak la pasni...amin insyaallah...ngeh3

cik puan akish said...

wahhhh..best2....:)

Cheedah said...

salam, saya pun baru dpt semalam, cek pertama jugak ;)

MrS KeNey said...

wahhhh...masyuk mama qies..rezeki..bila nk ajar ni..?
nak wat duit raya gk..tp tk rajin berblog..bole...;D

nieda said...

bestnya..boleh shoping baju raya si tecik tu

ninieZUERYANNIE said...

waaahh tahniah.. tahniah.. blh aa Qies soppeng.. yeay!

Mama Akim said...

tahniah mama qies....leh sopeng tuk baju raye si tecik tu nanti.. i pun nak rajin berblog la..leh dpt duhet rayer gak..tapi camner ekh??

Elin said...

beshnyer...

bleh soping baju raya qies. Ajar la mama afrina ni...hihihi.

Mama Qiestina said...

mama akim,

haa tau takpeee deswai aku ajak eko berbelog..tu dah ade iklan nuffnang tu..ai klick hari hari tau.cube tgk amaun masyukkk takkk?

takpe pelann2 kayuh kang byklah duhet eskrem akimmm..

Mama Qiestina said...

elin & sazrin,

camana nak ajo eh?

memula sile register akaun nuffnang kat http://wwww.nuffnang.com.my

isi semuaaaaaaaa siap siappp.then bole install iklan kat belog.g daftar skrggggggg kang sifu ajar camana nak install :)

Mama Qiestina said...

typing error

www.nuffnang.com.my

ika said...

sy suke blog kak yat kerana....belog kat yat besh , banyak gambar ... qies,kak yat n hubby...happy family..lagi2 kalau tgok gamba comel qies.. cair jer..btw. tahniah

Suliana said...

wah! tahniah.. simpan dulu yat dalam akaun yg tak diketahui..hehe.. aku pun x sempat lagi nak masuk dlm bank.. hehe

Anonymous said...

Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan

Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=2310 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=2310 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=2310 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
ziela
(pemilik si cilik erisya)

ummi nia said...

awal-awal lg dh dpt duit raya yer si tecik bam bam nie

ika said...

camne nk buat blog eh..kak yat

Mama Qiestina said...

ika,

sonang jeee.g kat belah atas kanan sekali blog akak ni,ade create blog then daftar je sampai siap :)

ika_nabila said...

hai kak yat..ika dah buat blog.. tadi try masuk nuffnag tue.. tp xboleh buat pon.. camne ek..

Mama Qiestina said...

daftar dulu nuffnang tuuu...then baru install html code tuuu..copy paste je :)

ade fb tak? add akak puteri_qiestina@yahoo.com

ika_nabila said...

ade facebook.. try click atiqah nabilah.. ok kak yat

linda said...

yat..linda tak boleh nak install html code tu.help me plssss :(
nk jugak det raya..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails