yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 6, 2010

futsal momentos *layan best pix sampai muntah*

^_______^

entry ini penuh dengan momen momen futsal aritu :)
buat papa qies bonda maya yang nak tenok kemeriahan

cam biasa...
let them speak lah!




mama tak men futsal busy jaga qies + jadik photog jeee :)





sape kata tolak stroller tak stylo? ekekekeke.

i'm proud to be mommy :)
even yang datang ramai ramai tu seme 'bujang' belaka.hihi.




qies layankan je peminat nak amik gambo ngan diyeee :Pp

qies datang kasi sokongan kat mommy ori + ibu rinie laa...




yeah reunion with my bestie, kak yus ciken mom :)

* glowing moke ciken mom,happy bangat katanye keja tempat baru...*
i wish u all the besh..

hope keep in touch ek.fesbukkk cam bese.hoho.



mama alli sayang banget bakal 'menantu" diyee!




qies with geng gile DSLR, ankel maslizan :)

terbaekkkk wookkk!




alamakkkkkkkkk aksi spiderman daaa...qies moke pasrah je kena buli ngan antie antie.ehe.





antie dayah timang tinggi-tinggi!


HAHA tengok aksi molot donaldduck qies kat mommy ori tu!

sooooooooooooo funny :))





kakak arissa yg syantek..anak mama nani DMD...




and the winner is...............

go go green!!! kategori men umah hijau menangg....

cayallahhh..semangat kesukanan habisss...
ngan big bosh pon sporting trn padang :)



dan ini mak sokeeee....


umah merah menang kategori futsal pompuan :))

walopon mama tak main, semangat ttp membara okee.




behind the scene....

macam biasa si tecik bambam mama jadik 'pojaan' ramai.kejap kejap pass ke sana sinii..seme nak dukung diyee.diye memang tatawu takot orang so senang keja mama :)







mama akim dahla windu akim..so qies lah jadik mangsa gomol gomol diyeee :)




hamboihhhhh antie as tu amikkkk berkat yee?

cepat cket tawen....






with ankel usop, go goooooooo umah merah!



with mommy ori, jalan jalan naik car..lalalalalalala...






ewah ciken mom...kegunaan lain DSLR utk bermekap.belilaaa satu u olsss, bebaloi baloiii....




haip papa qies dah membesar keeeee?

no no nooo...

ni daddy angkat qies, daddy dan.
qies suke ngan diye sebab bam bam cam tilam bono..ekeke.




lepas je futsal game over, maka geng geng meja boolat pon cargas g mamam kat terminal utk bergusip gusippan.gusippppp la sangat :Pp




ewah penyokong cilik umah merah tu sakan belek medal yeee?





haaaaaa niela seme partner in crime mama dulu kini selamanyaaa....
susah payahh banyak share ngan geng geng nilaaa...

dedolu bujang now ramai dah jadik mak pak orang..
tapi tetap happening + kamceng.
tapi tak berapa nak besh sgt sbb ramai ahli2 suda quit :((
*sobs sobs*

almaklumla almost 5 years mama mencarik rezeki kat sini.setia gile kan :)
tunggu poppa qies dapat jadik chief engineer, then pastu mama jadik SAHM kot.lol.
*ameen*




apepun baguslah aktiviti sukan with kolig nie..dapat menyehatkan badan sambil sambil merapatkan silaturrahim, time nila seme dapat get together tak kire ko pangkat ape seme kat padang main bantai merembat seme.nothing formal.santai santai cam tu kan :)

tapi mama qies tak minat nak bersukan.kalo ko suruh amik gambo ke buat banner ke buat air ke masak masak no hal :Pp


pasni kite plan buat buka pose geng muda mudi lagi eyh ciken mom + ciken dad
qies nak join gakkkkkk taw :Pp





okeeee nanti kite futsal lagi ngan poppa pulak eyh yayang :)
papa selalu time cuti ade je game ngan geng-geng kapal...



tunggulah qies dah pat kaki, qies pon nak merembat bola tauuu.

* napa tak pecaya?*



oke sekian mama qies melaporkan dari papua new gunea ninina home.
tata!

12 comments:

mrs.ecam said...

comel tol lah qies nih...giget kang...hekhek

Yus said...

sayang mama qies dan qies tak dapat joint we all berswimming and bersauna kat umah makcik Jimah.. kalau tidak boleh ajar berenang.. btw..qies memang behave dan baik lah..

Suliana said...

yat,
en usop tu mcm kenal la.. akitek kan? klu betul dia, dulu dia keje kat floor atas opis lama aku..hehe..

qies dah pandai jln lum? dah pandai apa dah?

ninieZUERYANNIE said...

comelnyer Qies!! suke sgt tgk mulut donaldduck die tuh.. COMEL!! Qies nih mcm paham kan mama die sorg, senang nak dibwak ke mana2.. gudgirlnyer!!

Mama Qiestina said...

darling darling seme..

blog buat hal la pulakkk..abes komen yg dah di approve ilang.sengal tol laaa :(

Kaseh NazLieza said...

akk...npe dh kuwus...ssh hati la tgk akk kuwus...=(

Mama Qiestina said...

kak yus,

tula qies dah efnat tahap dewaaaaaaaaaa tu tak pat ikot kuak lentang..lenkali okees.

haaha baikk eyh? tak tgk agi dia ngamukkk..ha mama pon jadi resakse gorgon time tu.ehehe

Mama Qiestina said...

sue,

yups cik ucop tu arkitek,SM kat opis aku nieee.ko kenal kaaaaaaa?

qies baru nak blaja jalan.merangkak lajuuuuuuuuuu

Mama Qiestina said...

ninie,

ehehehehehe qies suke sgt buat molot camtuu..mmg sgt kelakaaaa...

hihi syukurla qies mmg senang di bawak kemana mana sbb die tak takot org,sapa2 je bole nak dukung dia :)
pembawakkan mama dia kot,mesra alam.hahahaa..

Mama Qiestina said...

liza,


ala amau la susah hati tgk kak yat kuwussssss.. bz la dik,lagi hubby takde nieeeeee asek berkejar sana sini sorg2...

Mama Qiestina said...

antie ecam,

haaaaaaaaaa geget! goweng pon dappppp!

Miss Shizu said...

kak yat, siler amek award kat belog saye yer..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails