yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 2, 2010

rezeki dari NUFFNANG di hari jumaat :)






yippieeeeeeeeee pepagi bukak emel, terbuntang mata mama tengok ade emel dari nuffnang yang mengatakan cheque beramaun *** [biarlah rasia] dah berstatus 'sent'.
Nuffnang kata within one month cheque tu akan sampai.


ya be da bedooooo :)






woweeeeeeeee dah manyak tabung basken roben qies la mama...



syukur alhamdulillah rezeki ericha ninina di hari jumaat yang penuh keberkatan ni.
^______^


hihihi ofkos mama happy sebab sambil sambil mama keep track all the precious moment especially momen berlovey dovey ngan papa + pregnancy journey sampailaaa qies dah dah 10 months old nie dapat pulak 'duit tabung basken roben ninina' ehehe ;Pp

niat asal berbelog nak save all the moment sambil share knowledge dengan semua.
maklumlah saye memang suke menulis sejak zaman skola lagi.
sekali menarek juge nuffnang nie rupernya. asalnya tak penah tau pon.*dush dush*
kalo tak musti dah beribu ribu lemon tabung ninina.ekeke.


:)


adoyaiii.
baru saye teringat.

oke okeee saye tau saye tak buat agi tutorial nak boh iklan nuffnang tu camana kat header + between content yang few geng blogger tanya dah banyak kali & PM saye kat FB.
sowieeeeeee lalings semua.
nanti nanti okay.
mase sangat mencemburui saye lebey lebey lagi skrg ni kebizian bekerja sambil menguruskan qies sendirian.balek umah layan keleteh qies,buat keja umah cket sambil FB ,baca update belog u all yg besh tu teros boooooooom fengsan sampaila qies kejotkan mama nak susu.ehehe.
ni pon update time lunch hour 2 jam tapi saya berpuasa lagi so tak ikot my kolig kuar meronggeng ke mall mcm selalu.theee...

insyaallah karang ade time ai ajar hokay.
ilmu yang bermanfaat kena share kan :)





mama.......manyaknyeeeeee buffered earning ariniii!!!
berbaloi baloi lah mama...

pasni mama bz qies akan update belog mama tauuu...




so kite tunggulah 'duit raya qies' yang pertama dari nuffnang shampaiii yekkkk :)
weeeeeeeee...

btw thanks for semua yang setia membaca bebelan seorg mama di belog- cap- ayam nie sekaligus menaikan amaun tabung basken roben ninina yeee.termasukla mak enon yang selalu skodeng itu.hak hak :Pp
i really heart u all.
:))


mwah mwahhx.



12 comments:

Suliana said...

fuyyoo!!! boleh beli baju raya qies nanti..hehe. aku pun tgh tunggu cek nya, tapi tak de la byk mcm ko tuh..hehe

MrS KeNey said...

mama qies, sy br nk tanya pasal nuffnang ni..camner caranya..? cam besh je..klu free nti tlg ajar bleh..?

MRS. K said...

i heart abang nang!

nieda said...

rezeki qis tu...

kak mas said...

sukanya qies dpt duit raya.. kemain lg senyumnya tu...

ika said...

huwaaa... manyak nye duit tabung qies.. hehehe..boleh beli baju raya... hehehe..

Dokter faRyn said...

yatt, duit nuff tu kalau simpan je, tak keluarkan boleh ke. kira buat macam saving dekat bank.

aku tak berapa pasti lah. tiba-tiba rasa rugi pulak kalau tak keluarkan. kut-kut ada expiry date ke.

puan boleh tolong jelaskan tak?


ewahh. hahahahha.
:)

ika said...

kak yat nak tanya ckit boleh.. adakah qies susah tersenyum bila poppa dia xde.. heheh.. ntah nape tetibe rasa mcm nak tanya camtu.. angau ika tgok gamba qies senyum depan lappy tue..

Mama Qiestina said...

farynn,

alamakkkk aku pon muskil hal tuuu..mcm aku nak tgk amaun tu banyak dulu baru nak cashout.tggu ratus2 baru cash..hihihi..

ko punye sure lagi masyukkk kan?
ala cash je sbb kan lambat gak nak tggu tauuu.makan bulan jugakk baru dpt emel 'sent' tadi..nak tggu cek lagi tatau brp lama..

Mama Qiestina said...

ika,

qies pemurah senyuman laa yang :) kalo gelak kemain HAHAH macam papa dia.ekeke.tapi yela budak2 cpt terase bile mama + papa takde tu monyokk je..

ika said...

nanti letak la video qies gelak HAHAHA... teringin nak dengar.. hehehe.. mesti sy lagi angau kat dia...

linda said...

salam yat..
linda nk tumpang tanya nuffnang ni.linda dah buat semua dah tapi tak reti nak add dlm blog.haritu tengah buat terdelete pastu buka nk add dah tak boleh.asyik ckp error.mcm mana nk buat ek? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails