yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 20, 2010

oloh oloh syomelnya, anak sapalah ni?





awas : entry ini sangat syomel, anda mungkin rase ingin mengandung lagi.HAHAHA



:))



tak caya tengok nieee..huahuha huaaaa...

:Pp



jom mama akim kite preggy sesama lagi kang dapat baby sebaya lagiks.

ade berannnn? ekekeke...
* tang kite mabokk sampai melepek kat opis tu takde berann kan,kuikuikui*


oke mari kite lihat baby baby + kanak kanak riang yg syomel bagi menyejukkan hati yg mungkin tgh tensi bekerja[ take 5 lah wehh,asek keroje je kang tensi].





si rambut curly, moke macam gal tapi boi yaa.
hadif anak mama gee receptionist :)






calon menantuku ke doblas, haziq...

tomei kannnnnnnnn?




anak anak dara geng barbie anak mama shina :)

nie sorg antaran 30K mama shina kata...






haziq : Qiestina, awak baca apeee tuu? macam besh je...

Qiestina: syhhhhhhhh awak diamlaa, shaye tgh konsetret stadi nie tau.mama kata nak kadik dokter kena rajen.kite tgh stady 'my baby book " laaah...





calon menantu ke 10, abg aqil yang encem
anak papa maslizan DQMD.

haha papa diye lah yang gile berphotog jugakkk.
asek bakar2 mama qies beli lens jee.huhu..





calon menantu ke 11, akim yang beza umo 3 hari dgn qies.

sangattt tomei kannnn?

*mama diye suke sangatlaaaaaaah tgk gambo photoshoot anak bujang diye neh*
sile tgk kat belog diye,banyak lagi gambo syomel.







manyakkkkknye calon somi qies..yang mana nak pilih ek mama?

popaaaaaaa tulungggggggggggg...ehhehee.







nie memang betul anak poppa, hantu roti jagung!
peberet no 1 qies skrg ni selain vitagen.haih.
anak sapolahhhhhhh neh?






Qies kite nak cket roti awak bleyyy???



dimana qies mase mama busy 'menembak' di padang????
almaklumlah kena jadik official photog of the event...
*kena paksa* hahaha.


sebab qies budak baik tatau takot owang *ewah sapa lagi nak puji anak kalo bkn mak diye kan* makanyee ramailaahh babysitter yg volunnteer nak jagakan qies, seme amik turn nak gomol diyee,hihi :)



with mama qistina juga :)
amboiihhhhhh lentok manje anak kite pa!




with mama shina yang suke bangat timang qies smpi terkekek kekek gelak!




with antie hajar yang sukekan baby..haaa cepat ckit tawen :P




finally, after letih kena gomol -gomol ngan seme owang dan akhirnyaaa titon sambil icap jari.
* hehee, mama's gal betullah*

qies gud gal je aritu pa, seme org kata qies behaved.
syukurlaa qies paham die cume ade mama utk manje manje,so dia behaved.
tapi bile papa ade nanti pon behaved okay yayang!



okay dari mana datang syomel syomel ni seme kalo tak dari mak paknyee kan?
susu harusla tumpah ke baju kan :Pp





nie papa mithali okeeeh.jaga anak while wifey seme kena work ari sabtu.cayaaaalah!






ammara yang debab, moke bapaknyee jugak.
bambamm gileee ini budak rase nak geget jeeeeeeeeek.




moke copy paste kannn?
sangat tak bleh blahh!
huhuhuhu





errrrrrrrrr yang nie pulakkkkk?




yang nieeeeeeeeeeeee?
*dush dush,mintak pelempang laju laju kan soklan ni,kuikuikui*




harusla moke mix papa & mama :)

Qies kan anak kesayangan yatekhram...
nak jugakk tu moke mama, yolaaa mama tau yg mabok + saket beranakkk...




jeling tu copy paste poppa! ehehee..



okay.cukup cukuplah cuci mata ya olss :)
gambo manyak manyak lagi ai dah boh kat tempat biasa cam biasa.huhu.
boleylah u all wat wallpaper ke screensaver.kuikuikui.

enjoiceeeee :))


Notakaki : Nie seme pompom gal + boi yang dtg kasi semangat kat mama + papa memasing time PBLT netball tournament.dah macam family day kan? happening!

9 comments:

mRs '9rS said...

cumey2..geram..cubit pii cikit..^^

mRs '9rS said...

cumey2..geram..cubit pii cikit..^^

Mama Qiestina said...

cubitttt kunyah kunyahhh nyum nyummm...

ika_nabila said...

wah bersungguh tgok qies makan roti tu.. cumill jerk... hurm semua baby comel.. suke la..

ummi nia said...

gud gal tul qies nie..blh je dia titon mc tue..kalo kak ninia jgn arapla...

Tulip said...

comellllnyaaaaa smua budak2 tu...

yat, just wana share with you..I browse internet and I found info that Vitagen cannot be given to all babies age under 1 or 2 year.

try cek tgk kot2 salah plk info :)

Mama Qiestina said...

tulip,

tq dear for the info.alamakk qies dah sukeee gile air kultur niii..tak kasi je nanes..gara2 kwn skola num la nehh..nak buat camnooo nii.huwawwaa

Suliana said...

sejuk mata tgk baby comel2 kan.. hehe. ramai betul calon boipren qies..

aqil pun suka vitagen, tapi aku perasan , bila aku kasi mesti berak cair..

Kaseh NazLieza said...

alahai..sama la husna pon suka mkn roti jagung tuh..nyummy...=))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails