yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 1, 2010

one sweet day with friends :))

tengah lunch time sekarang ni, tapi i'm fasting today.
yeszaaaaa sedang gigih mengganti posa.
maseh ade berbelas hari untuk dihabiskan, chaiyokk chaiyook to myself :Pp


so baeklaaa mama layan gegambo santek yang ade kat hardisk mama neh,my obsesi.
for me, dah jadik cam terapi terbaek dah bile captured momen momen terindah nie seme.
momen yang bisa kan jadi kenangan di kemudian hari, apatah lagi momen dengan qies.
bile diye dewasa kelak, dia pasti terkejot melihat koleski gambarnya dari saat beberapa minit dilahirkan hingga kini.
mama rase nak abadikan wat story book jea :)


nie momen momen mase jenjalan alamanda before papa sign on aritu.
tengah musim demam worldcup.
tetibe la seme berbaju kuning ala ala team brazil,kebetulan jee.


yellow family yatekhram + june with baby aiman.

memasing dah jadi mama papa,how time fliess..




auw chakssss aiman + nininaa!




mari berkarokeee with mama + papa bestriends mommy ena & daddy ayau :)
ewahhh....




mama..qies nak kalokeeeee moleyyy mama?



beautiful scene kan? theeeee....






ewah ewah 'bujang" nampakkkkk banggg???

suara memasing rock kapakkk gileeee lah!
sakan papa qies lepas gerrRRAM okee.
mementang ade daddy ayo,layannnn...




with mami ena.. my bestfriends forever :)

kaum hawa g sopeng lahh lagi besh dari karokee.

*hope u wear shoes yang ai kasi tu yek lalingg*





manjenya ninina ngan mami ena :)

kenala tu nama na..dgn na :Pp






mami enaaaaaaa...kalo windu qies mailaaa dtg umah we olss lagikkk....
bole gomol gomol qies sampai fengsan :Pp




worldcup maniac :)

* bee..sowi huney tak sempat update jadual worldcup beso kat uma tuuu,beezee gile jaga anak u yg lasak bangat niii*
theeee...





and the most touching moment...

papa shayang qies tau :)

mwahh diye bucuk bucuk manje poppa...



nak lagi tengok momen momen terindah?

tunggulahhhhh lens baru or D90 nieee.
papa qies dah offer dah aritu tapi tgh fikir lagi neh.
insya allah kalo ade rejeki lebey.
kalo guna dslr sekarang pon okee dah excelli,yang penting skills tu haros mantop.

tapi mama tengah fikir beli lens ke nak amik D90 baru.
huhu.
semalam test lense ankel pejol macam dah tergoda pulakkk sebab fuh marvellous habes hasil tembakan.ramai kena 'tembak' semalam ngan senapang panjang.hihihi.gambar karang ai tempek yee,u all bole boh kat fesbuk.
sabo sabo...
tapi guna D90 pak uteh qies aritu cam tergoda kat kebestan D90 pulak.
laju gile shooter diyeee.gambo pulak takyah cakapla sharp gileee.berbaloi baloiii.
rasenya ankel shah pon dah terjangkit sama kegilaan nie.huhu.

kalu huney nak dedua bole bee?
ekeke.tamak haloba sungguh.tula payah kalo dah addict gajet gini memang siaplaaah...
qies kena jadi model mama lah :Pp
tapi siyes beli gajet camni tak rugi,bole buat duit lagi.
ramai yang minta tlg mama amik gambo for birthday bash la,engagement la tapi mase yang takde.taulaaaaa ade si tecik ni kan.
hope someday insya allah...
* verangann je dolu*

okeeee nak solat zuhur dulu.
tata :)

7 comments:

ain said...

lawa la gamba2 ni semua...

bsusah bila dah addict gadget2 kan?

MrS KeNey said...

selamat berpose mama qies..

Mama Qiestina said...

ain,

hihi tq dear :)
aha kalo dah gileee tu snggp berabiss memang.ekeke

Mama Qiestina said...

sazrin,

thank u lalingssss :D
u dah abes ganti ke?

sengal ke aku? said...

Salam, dah lama baca blog ni tapi baru hari ni nak komen..rs mcm dah jatuh centa dgn nininaa lah!haha,comel bangat!Suka gambar yg last tu..

ika said...

hahaha..kite lak dah lama jatuh cinta dgn ninina cumils tue.. hehehe...opss.. selamat berpuasa kak yat...

Mama Qiestina said...

hihii jatuh centa ekkk?

*blush*

terharu ninina :)

tenkiuuuu.muah muahh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails