yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 8, 2010

tengah puasa kena banyak sabar :)

adoilahhhhhhh-hai kenapalah blogspot buat hal lagi ni?
fenin fenin!

nak upload gegambo secara rawak tak bole jegh dari malam tadi.
pastu komen komen pon terhidden.tatau g mana.padahal dalam emel ade.

ingatkan nak update gambo qies berkonvoi grand livina ngan mama lina,yang dah terpending berapa lama. dah berkobar kobar edit letak watermark segala. tapi haih sabar jela.

sabar jelah mama lina oiy...
malam karang lah coba lagiks.

:)


belog pon tau buat hal juge ekk?


ingatkan orang je tau buat hal.dahla tadi ade hal yang -mendatangkan-marah.
bikin berasappp jeee.haih kenapalah speses loser macam ni tak abes abes nyusahkan orang.kecik kecik tanak mam***s dah beso nyusahkan org.
tak pepasal kurang ckit pahala posa sebab hangen sebadan.
pfttttttt..grrrrrrrrr...
[kan dah jadik resakse gorgon].


sabar sabar.
i'm fasting today.
yeah 8 from 19. another 11 days to go.
insya allah...
*kuat kuatt iman*


apepun di waktu rehat begini sangat windu si tecik buah hati pengarang jantung sorang ni.
tau tak time mama anta g skola tadi, die pegang kaki mama takmo lepas.
pastu die berdiri je pegang grill pintu umah ibu nak tgk mama babai diye, alahaiii sayu hati :(
sekarang dah makin bijak,dah pandai nak ikot mama kemana-mana..
yea lah dah dengan mama je pon tempat bermanjee..
nak manje ngan papa dah sah sah lagi 2 bulan setengah baru bole jupe.
itupon kalo ade pengganti papa.
*sobsss*


takpela, tak mo fikir..yang penting sok dah fridayy!
yay i liokeee.ilang serabut kusut musut masaelah doniawi ni seme bile coti.
sebab dapat bergumpal gumpal ngan ninina kat umah.
and sangat besh weekend ni ninina nak alek kluang ngan mama lina & papa shah.

yayyyyyyyyyy!
dah 2 months tak alik umah atok, sureeeeee derang sangat windu nininaaa...
sure atok dah bentangkan toto musyuk ninina,dah belikan lauk besh besh.
sokeeeee sangat alik kluang,heaven.



oklah nak melelapkan mata barang seminit dua sebelom solat zuhur.
tido sekejap utk org puasa dapat pahala kan?

:)




mama suke sangat tgk qies sleep, sangat innocent :)



malam karang lah sambung menceceh.
itupon kalo tak lepas berbuka 'hanyut' ngan qies.ekekee.
macam malam tadi, kul 12 baru tersedar then solat isyak.
letih amat amat dong!


tata!

13 comments:

nieda said...

comelnya qies tidur, selamat berpuasa..

lately ni blog selalu buat hal..

Me_Lina said...

waaah! jom balik kluang... we all pun nak balik jugak... eyyeyeye...

littlehumblelynn said...

comelnya ur daughter..ter"rindu" anak kat umah lak......

MrS KeNey said...

kuatnya semangat mama qies..skrg mmg tgh musim mengganti pose..i dh habis posa ganti..tpkan elok gk habih posa ganti lambat tau, leh posa ganti & sunat. klu nk harap wat posa sunat je, liatnya..

farah said...

waaaah! bayaknye nk ganti...
chayo0ok akak...
=)))

Mama Qiestina said...

lilhubleee,


hihiiiiiiiii mamanyeeeeeee lagi angauuu tau hari,rase berat hati je nak p kojee...

Mama Qiestina said...

nida,

tula pasal belog pon tau meragam kan? adoiii..


btw tq for da wish.budak2 memamng comels kan ape gaya pon :)

Mama Qiestina said...

kak lina,

jommmmmmmmmm kluangman kitaaaaaaaaa..rindu roti bakar kluang stationnnnnnnnnnnn!

Mama Qiestina said...

sazrin,


yeahhhhhhhhhhh inilah 'pennagan' bersalinkan si tecik di ramadan yg muliaa.tapi bervaloi .ekeke..

Mama Qiestina said...

farah,

caiyokkkkkkkkkkkkkkssss...

tq dear!

Kaseh NazLieza said...

bsabar kak..dugaan berblog tuh..ehehehe

CuppyCakeMommy said...

i pun suka tengok Mia tdo.macam angel kan bila diorang tdo..tapi bgn tdo terus tak angel dah..hahah..

nanti jemput datang ke befday mia ye..18th ni..3-6pm
at Taska Jari Kecil Alam Sari,Bangi
email i for rsvp ysalli@yahoo.com

Masrina binti Alim said...

Salam..lama x ninggalkan ngomen2 kat page akak..bace tiap2 hari..baru jer nak taip komen,tros si adam ni ajak main.gitulah skang nih dia...
blog akak pon wat hal gak ker??ingatkan blog sy jer..mmg mslh seantero la ni yer..sampaikan sy terpakse delete blog..ingat nk create yg baru jer nanti..
selamat gigih berpose yer kak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails