yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, July 29, 2010

ninina convoi livina with mama lina ;)





berapa banyak NA daaah?
SHA-NA-NA sakan yeee...



wehoooooooo finally sempat gak nak tempek gegambo convoi grand livina club neh :)
* mama lina & papa shah ajak ninina & mama join sekali,yuhuuu besh okeh*



ampun mama lina & papa shah, mama ninina termissed place gegambo ni aritu, terlupe letak kat folder mana.tula akibatnya kan kalo berjuta juta keping piccas asek disnap hampir setiap hari oleh D60 kami neh.ehehe.tu yang memori kad 8GB pon dah nak full.haha.[abeslah shooter count naik,kuikuikui].

* saja je hint nak pow D90 ngan lens baru kat papa yayang..*

HAHAHA.*evil grin jap*

korang tlglah aminkan wish list yang satu neh, kalo dapat bolelah shoot gambo tantek kengkawan nanti. F.O. C jegh.ehehe.


oke mama lina & papa shah layanlahhhhhh ini momen tika kite berjimba jimba g convoi grand livina kat sungai congkak aritu.terbaeklaaaah neh.ade banyak lagi beribu ribu lemon lagi tapi gile malas nak watermarkan, resize sesatu so nanti ai burnkan dalam DVD jela yo.cam bese kan weekend korang suke kidnaped baby jepon kecayangan u all..so nanti amik la yek.thee..


okes cam biasa, let them SPEAK :))






pepagi mama lina dah kidnaped baby jepon kecayangan diye nak ajak alan alan..
seminggu tak jupe ninina bole demam katanya.dasat seh aura ninina.ape petua ni?

eheks.

sangat rajen & cargass mama lina even tgh preggy 4 mth.hihi.





eeeeeeeeee macam pwincess lah anak mama ngan cekak pwincess tuu!

tapi moke badmood sbb nantok.ehehe.






menyebok kat geng geng livina, even we olss geng keta kodok je ;Pp





tshirt rasmi karer puteh :)
crazeeeeeeee koo!



papa qies takde, papa shah ade sentiasa manjekan nininaaa..dia buat macam anak dia sndri...
bertuah ninina ramai papa & mama angkat yg cayang die :))




papa shah..ninina nak mandi moleyyyyyy?







mama lina kuat lagi dukung ninina even dlm peyot ade baby 4 mth ++ old tuuu..
mudah-mudahan senang beranak ye mama lina, amin...






papa shah, qies nak floating tuuu!

kakak qistina pon nak jugakkkkkkk lahh...






deretan livina yg bikin full parking sungai congkak.havoc habes!







barisan photographer yg ala ala paparazzi...

* ni kelab keta ke kelab photog?*
muskil jap haku.kuikuikui.

patotlaaaaaaaa papa shah dah hint hint nak angkut DSLR gak, berjangkit rupernya.ehehe.







ala tomeinyeee pakai hat partaaaaaaaaay tuuu!
beday capee tuuu cayang?






weeeeeeeee ade bufday pawtay dlm air lahh...

meriah habes seme kids yg ade bole celebrate sesame...




amboii amboiii mamam lolipop kang gigi ilang nanti :Pp

*macamlah qies ade gg.eheks :P*







qies ngan syapeee tu?

seme owang ingat qies anak mama linaa.cepat tul 9 bulan ngandong yeek!



papa tengokla anak papa yang SANGAT antu air nehh...

tu dia...


*



*




kuak lentang terosss! siap takmo naik okeh..over betul...

anak sapolaaaaah ni kan..






besh sangat mandi air terjun papa..cejukkkkkkk.nanti kite p piknik sini lagii nakkkkk?



daaaaa takat nie dolu layan gambau berjimba jimba yeee. manyak betul aktiviti weken, tak terhupload gambo ninina yang berkoyan neh. nanti memalam cket mama tempek agi terbaek dari ladang punyooo.


mwahhh cket!

daaaa....


** mama lina, jomlaa weken ni kite pekena doyan agi jommmmmmm...qies dah cehat..dah bole mamam doyan.kali nie mama ninina nak banje.nak takkkkkkk?




7 comments:

@e_da said...

bestnya kalau tau leh join geng livina.. :)

dzanie said...

klu tau ari tu sy join geng livina g sg congkak...blh jumpa qies yg tomei tu...malangnya masa geng livina pg sg congkak sy ada hal lain....

Mama Qiestina said...

eda,

u pakai livina gak eyh? haaaaaaaa joinlaaa.besh gile aktiviti camnii..outing reramai kann then tambah2 kawan :D

papa qies geng keta kodok jee.ni ikot my kazen aritu.sonok pulak..

Mama Qiestina said...

dzanie,

hoho ni musti owner livina gak ni kan :D

tulaa aritu seme bawak family..tu yg syokkk qies ramai kawann..isi hari wekenn punye aktiviti :)

kalo tak sure kite dah kenal n skana bergambauu.hehe

dzanie said...

tu la pasai...ari tu jumpa kat pasar tani segan nk tegur..ni lak sy tak join..mmg tak de jodoh la..insyallah next time..

Mama Qiestina said...

dzanie,

hihi alaaaaaaaaa tego je lenkali..kami bukan artis pon nak disegankan..bole amik gambo gomol gomol ninina :D

Kaseh NazLieza said...

wah..bestnyer qies rendam dlm air sungai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails