yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, July 16, 2010

indahnya bersame yang tersayang :))






syukur finally today is FRIDAY :))
dan mase berehat rehat 2 jam adelah sangat heaven.



haih ape suke sangat seme niee yat oiy? hihi.
harusla suke sbb weekend adalah mase utk spend time the whole day doplohpat jam ngan si tomei mama, pastu memacam aktiviti family & kengkawan bole buat.


seriyes since dah ade qies nie, weekend tak penah sunyi.
ade je aktiviti, kalupun cume lepaking sambil tgk tv kat umah, tapi rase happening sesangat hidup nie.tak macam dulu before qies takde.
selalunye qies asek kidnaped je, kalo tak ngan mak ngah diye, dengan mama lina diye.
pastu tak masuk lagi kawan kawan mama yang rajen bertandang ke mini home kami.so rase weekend tu fully occupied sangat.

tapi tentunya lebih indah kalo papa ade disisi.
boley manje lebey lebey.qies manjeee and mama tumpang sekaki.
hmm sebut pasal papa qies, diye still out of coverage.dah masuk seblas hari nie :(
ternanti nanti juge ringtone "yang terindah" berbunyik tapi takde pon.*sigh*



owh papa shayang...
banyaklaaaaaaaaaaaah mende mama nak mintak permission ngan papa nie termasukla gathering geng geng cinta owang kapal kat PD anjuran cik inn kite next week ni.
hmm hope papa kasik pegilah..
sebab mama nak sangat jupe kengkawan senasib yang besh besh belaka tuu.selalu borak borak kat FB jegh.
Qies pon nak mandi pool ngan kengkawan.hihihi.
* dahlaaa antie ita ngidam tahap dewa nak gomol qies katanya,jadik harus kena pegi neh,ahaha*



this week sangat busy jugeeee.
esok mama kena jadik photog utk netball tournament geng geng opis, haih sangat berjasa betui D60 pemberian papa qies :))
* ehemm, harus upgrade to D90 segera ni bee,permintaan hangat..ececeeh*
hihi esok pepagilah berangkut ngan si tecik tomei tu jadik pompom gal umah merah..
kena gomol gomol lagilaaaaah anak kite pa...
* hope qies gud gal macam biasa, paham mama busy,huhu*


then ari ahad pulak nak g floria putrajaya ngan mommy ori.
nak sakan amikk gambo, hope janganlaaaah bunge bunge seme dah lunyai dikejakan.
nak photoshoot lagi neh.
sape nak ikot we olss, jommm lahh.
and silent reader + blog reader ku sayang, kalo u all ternampak mama qiestina kat sana hai haii lah yee.bole kite bergambo gedix bersama.ekeke...
[siap pesanan penaja, tak menahan :Pp].



dan ini antara momen momen terindah with my family last week, besh gile alikkk kampung!




Qies with atok + nenek tershayang :))





my niece yg syomelll, chacha.
eeeeeeeee nak ikot mama diyeee je!





with nenek timah, siapaaaaaaaplah pasni nenek nak pat cucu ke 2!




mama dukung kak chaca...


and tgklaaaaaaaa ade budak tu kan dah tau jeles hokay.

papa tengoklaaaaaaaaah ni anak kite dah ade perasaan...

JELES!!






nanes mama dukung kak chaca...





nak ngan ammaaaaaaaa!!!

*eeeeeeee tak maluww nanes*





tarek tudung mama, nak itot mama jugeeeeee..
jgn amik mama shayeeee!





eleeeeeeee mentel nade nade iyeeee....
macamlah die sorg je ade mama!

:))

* qies kan anak mama kan*





alaaaaaaaa mucuk popaaa!







sayang cucu nenekkk...

nanti raye alik kluang tauuu...
nenek dah watkan baju kurung qies..





haaaa raya nie bergusti la korang yeeee..

sepahkan kuih raye nenek ngan si ayiel.
aostu kutip wit yaye manyak manyakkk..huhu..





eeeeeeeee lambutan atoknenek dah nak masakklaah!
dapnyeeeee nie rase nak dok kg je nieee...






mak buyung mama lina...nak alik kluang lagi ajak ninina tauuuu...



ewaaaah sukeeeeeeenye qies nak car livina mama linaa tuu!

* qies pojaaaaaaaan hati amma lina,hari hari angaukan qies katanyaaa*



so hope this week indah indah jugeee...
and u guys selamat berweekend bersama insan tersayang yeh!
hargaiii mereka, especially our family sementara maseh ade...
merekalah segala-galanya dalam hidup kita :))


chillss all :))


6 comments:

Suliana said...

wah.. qies dah ada perasaan jeles.. haha.. mesti seronok sakat dia.. hahaha..
kiss for qies.. mmuuaahh..

cik puan akish said...

sweetnye qies jeles..leh geng ngan dadif neh...asik mau lekat ngn mama aje...namo dan org len x bole dkt ngn mama diye:)

ika_nabila said...

woooweee...budak shomell tue jeles eh...cute tul...penat la mama qies kena dukung dia jerk..

dzanie said...

Ya Allah dah beso qies...nampak sgt dh lama sy tak jenguk blog ni...kali ni klu jumpe kat pasar tani atau mana2 sy akan cubit2 pipi qies yang tomei tu...

ika_nabila said...

hye kak yat..nak tanye cikit boleh..hurm.. umah kak yat precint brape ek??ika selalu melepak rumah membe kat precint 16..membe ika tue keje kat alamanda.. hehe.. sebenarnye teringin sangat nk jumpe kak yat n qies shomell tue..

cik zatil said...

nnt kalo qies ada
adek mst dia
jeles neh..

hehehe..

suwiittt bb gurl
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails