yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, July 13, 2010

jom kite g putrajaya floria 10-18 julai nie!







jomlaaaaaaaa kite reramai g putrajaya floria kat precint 2 putrajaya!
dah mule dari 10 julai sampai 18 july ni :))


macam biasalah kan, pesta bunge tetiap tawon ade kat sini.
weee besh besh.


boleylaaaaaaaa mama bawak DSLR, amik gambo munge munge syantek kat sana.
ankel jijoi papa aqil dah pegi semalam, diye kata sape ade DSLR mmg beshlaaa amik gambo.
ala yang tadak DSLR pon bole je u olsss :))
kamera hp cap ayam pon menarek kalo skilss amik gambo tu mantop.
yang penting bley wat kenangan terindah...


last year mama pegi ngan papa qies, tengah sarat membuyung carry qies 9 months.huhu.
gigih jugaakkk tu dalam bengkak kaki.just nak amikk gambo bunge yang tantek sambil nak bergambo berdua yg terakhir dgn papa.kihkihkih.
tapi sbb kaki dah bengkak macam gozilla that time, so pegi kejap jelaah.


qies memang sokeeeee dengan bunga.
kalo kat umah atok nenek diyee, siaplaah tangan tu nak memetik bungeee je.
seb baekk la tak dapat kaki lagi....





auwwwwwwwww gewamnyeee kat bunge nenek nie....




munge ape niii momma?






bunga kertas laaah! tantekkk kan?




syantekkk lah munge ni mama...cam qies kan mama? *pasan betul* kuikuikuiii...





ewah ewah gadis bunga momma & poppa yang ayu :))

moke ketat je tu nape?
okay okay nanti mama bawak g pesta munge yeh....



dear mak ngah, mama lina + mama nawal + mommy nurul jomlaaaaaaaaaaa kite pegi weken nie..

mama lina tu kata siang malam terbayang angaukan qies kan, mailaaaaaa bawak kakak qistina jalan jalan sini lagiks...bole kite photoshoot lagi :))

and for more details bout putrajaya floria, bole klick sini

have a niceeee day!





7 comments:

n.a.j said...

wah..takder rezeki ain lagik kali ni...menarik betulll..

ain suka la bunga warna warni...

ambik gambaq byk2 nanti k?

asfiedaimpiana said...

jom arr gi saing..x ada geng laa nak pergi, neway tq for ur wish just now...doakan kamu jugaa.. n qies dpt adik lg...hehehe

Mama Qiestina said...

shikin,

jomlaaaaaaaaaaa..cam biasa ko amik aku kat umahh then kite ronggeng jommm!

ika_nabila said...

kak yat jgn lupe amek gamba byk2 ok.. hehehe.. gamba qies

Mama Qiestina said...

ika,

gambo qies pojaaaaan kamu jelaa yeek?

mamanyee yg cumilss bambam ni???

*arghhhhhhh tetibe emo*

tah hapa hapa kan? ngan qies pon jeless!

ika_nabila said...

alaaaa..kak yat.. hehehe.. majuk la pulak..gamba mama qies pon nak jugak.. sama comel mcm anak dia..hehehe..mane tumpanye kuah kalau x ke nasi.. kan kan..

ika_nabila said...

wahhh.. orang tue sudah tukar gamba entry.. sangat lah cantekkk... jeles...heheh.. xmenahan tgok muke qies.. heheh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails